Які успіхи у закарпатської “Говерли”?

У матчах чергового туру ДЮФЛ, підопічні Івана Фізера здобувають впевнену перемогу над однолітками «Буковини» (3:0), наймолодші «говерляни» розписують мирову (0:0), а старша команда (U-17) та «Говерла U-15» мінімально поступаються одному з лідерів у турнірній таблиці, моршинській «Скалі» (2:1).

Говерла U-17 та U-15»

Виїзд до моршина, командам «Говерла U-17 та U-15» видався складним. Обидві команди зуміли відмітитися у воротах суперника, але для результату цього виявилося замало. То ж, старші «говерляни» поступилися «Скалі» з рахунком 2:1, з таким самим результатом розійшлися команди «Говерла U-15» та «Скала U-15».

«Говерла U-16»

Впевненіше у рідних стінах показали себе команди «Говерла U-16» та «Говерла U-14». Підопічні Івана Фізера, у матчі протии чернівецької «Буковини» вже на 22 хвилині зуміли вийти вперед, завдяки голу Василя Василинця. Щоправда, на 40 хвилині, суперники могли зрівняти рахунок завдяки пенальті, призначеному у ворота господарів. Та Владислав Чайка чудово зіграв на останньому рубежі. У другому таймі «говерляни» не зупинилися на досягнутому. І на 65 хвилині подвоїли перевагу. Цього разу забити вдалося Мирославу Русину. Піймавши кураж, Мирослав вже 7 хвилин потому подвоїв власну результативність. 3:0. Тепер у «Говерли U-16» – 7 залікових пунктів, за 5 поєдинків.

«Говерла U-14»

Наймолодші «Говерляни U-14» теж зуміли дати достойний бій одноліткам з чернівецької «Буковини». Щоправда, голів у цьому матчі, вболівальники так і не побачили. 0:0. Таким чином, цей заліковий пункт, для підопічних Сергія Кундрика, стає 5-им за 5 матчів.

Олександр Бодня, Інформаційний відділ ФК «Говерла»