Аваков оголосив “війну” гральним закладам

Усі гральні заклади України мають бути закриті до кінця поточного тижня. Про це заявив глава МВС України Арсен Аваков.

Міністр наголосив, що вже наказав головним міліціонерам областей закрити всі незаконні гральні заклади і пообіцяв жорстоко карати за невиконання доручення.

“Експертиза правових підстав і аргументи “захисників”, посилання на ліцензії, довідки, експертизи – все те, що давало “підстави” працювати ігровим точкам – розглянуто на спеціальній нараді в МВС. Державний експертно-криміналістичний центр МВС України провів експертизу. Висновок – всі ігрові точки на території України мають бути закриті. Відповідна інструктивна шифротелеграма направлена всім обласним главкам міліції. До кінця поточного тижня всі незаконні гральні заклади повинні бути закриті. Відповідальність виконання – персональна відповідальність керівників обласних УВС. Вимагати і карати буду жорстко”, – написав Аваков на своїй сторінці у соцмереж Facebook.

За його словами, відучора процес із закриття гральних закладів стартував у Києві, Київській і Дніпропетровській областях. У Дніпропетровську було виявлено мережу з 21 грального закладу і двох офісів. В ході операції в організаторів незаконних гральних закладів вилучено 223 ігрових автомати, три рулетки, 84 одиниці спеціальних комп’ютерів, 120 тисяч грн. та 5.7 тисяч доларів.

Відзвітувати щодо реалізації операції Аваков обіцяє наступного вівторка.

http://tsn.ua