Київські актори про Ужгород: “У вас смачне місто!”

Актори київського театру імпровізації “Чорний квадрат”, які завтра у драмтеатрі представлять виставу “Любов сексом не зіпсуєш” сьогодні в Ужгороді на зустрічі з журналістами у прес-центрі газети “НЕДІЛЯ” розповіли, що хоч спектакль і +18, проте він насамперед про взаємини.

Актори трохи запізнилися на прес-конференцію, вибачилися, і пояснили: тому що Ужгород місто дуже чудове і вони йшли по ньому з відкрити ротами.

Упродовж спілкування зі ЗМІ запевняли, що Ужгород сподобався їм навіть більше ніж Львів, з якого вони приїхали до нас і що “тут смачно все — смачно годують, смачне повітря, смачні, привітні люди!”.

 

 

 

 

Актори пояснили головну відмінність їхнього театру, який працює вже більше 20 років, — на кожній виставі вони не просто завчено грають, а обов’язково щоразу імпровізують. Вистава, яку завтра побачать ужгородці, успішно йде вже 16 років, однак кілька разів змінювався і її формат, і тривалість, і назви.

“Працюємо на стику жанрів щоб комедія перетікала в трагедію і навпаки, завжди – у назвах, сюжетах, подачі важливим є епатаж публіки”, – пояснили актори.

Назва театру до відомого творіння Малевіча не має жодного стосунку, просто починали з того, що стелили квадратний шматок оксамиту чорного кольору, на ньому рухалися актори, глядачі сідали по периметру і фактично брали участь у виставі – закидаючи окремі слова, довкола яких закручувалася імпровізація, задаючи тон викладу сюжету.

http://7dniv.info