Сьогодні підсумують результати проекту “Карпатський туристичний шлях”

До участі у фінальній конференції передбачається залучення представників регіональної та місцевої влади, які відають питаннями туризму, профільних туристичних підприємств, організацій та окремих експертів

11 грудня року у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Камелот», (с. Кам’яниця, Ужгородського району) відбудеться фінальна конференція у рамках транскордонного проекту «Карпатський туристичний шлях 2», Грантова Угода №HUSKROUA/1001/013 від 07.06.2012р. Програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013рр.

Даний проект реалізовувався комунальним підприємством «Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради», Агентством підтримки регіонального розвитку Кошице та Східнословацьким музеєм. Проект орієнтований на зміцнення позиції Карпатського регіону у туристичному секторі в рамках Європи шляхом гармонізації процесу розвитку туризму на місцевому/регіональному та транскордонному рівнях, підвищення конкурентоспроможності Карпатської туристичної індустрії на ринку ЄС та розбудова партнерської туристичної мережі.

Метою конференції є підведення підсумків реалізації проекту, висвітлення напрацювань і досягнень проекту, у тому числі, презентація моделі організації розвитку туризму в Закарпатті на основі опрацювання експертів, інноваційного підходу до надання музейних послуг, іноземного досвіду та учасників тренінгів, презентація досвіду європейських країн щодо координації і маркетингу сфери туризму на регіональному рівні і стратегічного підходу до розвитку галузі. Захід проходитиме за підтримки Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної організації.

Офіційним організатором заходу є комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради». До участі у фінальній конференції передбачається залучення представників регіональної та місцевої влади, які відають питаннями туризму, профільних туристичних підприємств, організацій та окремих експертів із сусідніх країн та інших областей України, а також районів Закарпатської області.

Прес-служба облради