Мандаринова цедра для профілактики діабету

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Мандаринова цедра для профілактики діабету

Мандарини можна, і навіть корисно їсти зі шкіркою і білою сіточкою, яку ми зазвичай знімаємо. У білій сіточці міститься багато глікозидів – речовин, що зміцнюють судини.

Діти граються отруйними іграшками

Як стало відомо, в іграшках із дитячих магазинів міститься коняча доза отрути. Наприклад: миш’як – хімікат, яким труять мишей та щурів; свинець – важкий метал, через який можна оглухнути; ртуть – хімікат, який руйнує нирки та нервову систему

Чому чорніє листя у спатифіллума

Спатифіллум невибагливий у догляді, однак багатьом доводиться стикатися із ситуацією, коли з незрозумілої причини листя квітки починають чорніти і опадати. Щоб зрозуміти, чому саме це відбувається, слід звернути увагу на кілька важливих моментів.

Спадщину можна буде оформити і в сільраді

Новий закон спрощує процедуру оформлення спадщини і реєстрації прав громадян на успадковане ними нерухоме майно, насамперед на селі.

Як видалити пляму від тонального крему?

Чимало жінок щодня користуються тональним кремом, щоб вирівняти тон, приховати недоліки і захистити шкіру від обвітрювання. Потрібно стежити, щоб тональний засіб не потрапляв на одяг, оскільки вивести його досить проблематично.

Мед та лимон – кращий засіб від кашлю

Деякі інгредієнти, що входять до складу ліків від застуди, дійсно мають позитивний ефект, в тому числі прибирають закладеність носа, лихоманку, кашель. Однак лікарські препарати – не найдієвіші засоби в цьому випадку.

Вузлові і кістозні зміни щитовидки

На думку фахівців, проведені в останні роки дослідження підтвердили припущення медиків про те, що вузлові утворення щитовидної залози залишаються найпоширенішими захворюваннями цього органа.

Що робити, якщо болить зуб мудрості?

Останні зуби, які називаються мудрими, ростуть у всіх людей по-різному і в різному віці. Рідко який щасливчик може не помітити, коли у нього в роті з’явилися чотири нові зуби.

Як почистити сковороду від нагару

Що робити, якщо відмити улюблену сковороду за допомогою звичного засобу для миття посуду, губки, соди і металевого скребка не виходить? Згадувати бабусину пораду!

Вибираємо дерев’яну обробну дошку

Дерево вважається найменш гігієнічним матеріалом для використання на кухні, однак у нього є свої переваги, які все ж роблять дерев’яну дошку класикою на кухні

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com/