В ужгородця молодики поцупили інструменти

Протиправними діями зловмисники завдали ужгородцю матеріального збитку близько 30 000 гривень.

Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів, звернувся 57-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка на дверях гаража, проникла в середину приміщення, звідки викрала: бензопилу, електропилку, перфоратор, дві дрелі, два флекси, дві каністри, газонокосарку та ключі.

Завдяки злагодженим та професійним діям працівників карного розшуку міськвідділу міліції було встановлено, що крадіжку скоїли двоє раніше судимих ужгородців, віком 25 та 35 років. Вже тривалий час, чоловіки ніде не працюють. Піти на крадіжку, їх штовхнула відсутність постійного заробітку. Однак, працювати не дуже хочеться….

Тож, заробити гроші, вирішили злочинним шляхом. До «заробітку» готувалися заздалегідь. Вдень обрали «об’єкт» злочину, а дочекавшись сутінків, довели свій злочинний намір до кінця. Викрали все, що потрапило під руки. Чужі речі, хотіли продати, проте завадили міліціонери…

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС