Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Допоможе редька

Як лікарський засіб чорна редька використовується з давніх часів, але тільки нещодавно вчені встановили, що за кількістю фітонцидів вона не поступається цибулі та хріну

 Сім заповідей Великого посту

 23 лютого починається Великий піст у християн східного обряду. Це час відновлення, покаяння і радості. Радості не пасхальної, піднесеної, а тихої, на перший погляд непомітної, але глибокої.

Як золото впливає на здоров’я?

Багато років вчені вивчають вплив золота на здоров’я людини. Днями канадські фахівці повідомили, що прикраси з цього дорогоцінного металу можуть призвести до депресії.

Догляд за міжкімнатними дверима

Не секрет, що довговічність дверей залежить не тільки від якості продукції, а більше від того, як ви будете за ними доглядати.

Підбираємо взуття до костюма

У гардеробі ділового чоловіка взуття займає дуже важливе місце. Кажуть, по взуттю складається перше враження про людину.

Підвищений артеріальний тиск

Це найпоширеніше серцево-судинне захворювання. Воно прискорює розвиток атеросклерозу, інших захворювань кровообігу, призводить до судинно-мозкових патологій.

 Герпес на губах: як позбутися

До перших ознаках появи герпесу відносяться невеликий свербіж і пощипування в області губ.

Пісна грибна підливка

Пісна грибна підливка – оригінальна страва, яка успішно може замінити м’ясо. Соус виходить ситний і дуже смачний, його можна подавати навіть на святковий стіл до таких гарнірів, як картопля або рис

Манні секрети

Манка гарна не тільки для каші, вона ще й виручає в процесі приготування багатьох страв.

Увагу – пластиковим вікнам

У багатьох будинках встановлені пластикові вікна. Це зручно і практично. Доглядати за такими вікнами набагато простіше, однак догляд все-таки потрібен.

Чому відвалилася плитка

Ви зробили ремонт, а через деякий час з неприємним подивом виявили, що плитка відвалилася. Перш ніж наклеювати плитку назад, необхідно проаналізувати можливі причини її відшарування, інакше можна через певний час знову зіткнутися з цією проблемою

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com/