Берегівська “Зірка” виборола “бронзу”

В неділю на Берегівщині завершився зимовий кубок району. Фінальні ігри проходили на стадіоні села Бадалово. Стадіон зібрав багаточисельну аудиторію вболівальників, які стали свідками цікавих ігор.

Першими на поле вийшли брегівська «Зірка» та ФК «Запсонь», які розігрували третє та четверте місця. Обидва колективи минулої неділі мінімально поступилися командам Гаті та Бадалова у півфіналах. З перших хвилин ініціативою заволоділи футболісти Зірки і вже на старті гри зуміли два рази відзначитись в воротах суперника. На6 – ій хвилині Гейза Пал майстерно пробив головою і відкрив рахунок, а на8 – ій Сергій Гичка на добиванні його подвоїв. Здавалося Запсонь не зможе витримати атаки суперника. Але на честь Запсонь зумів вистояти і в подальшому гра стала рівною. Наприкінці першого тайму тільки майстерність кіпера Зірки Ріхарда Бейреша врятувала команду від стовідсоткового голу. В другому таймі футболісти Запсоні мали ряд нагод забити, але бракувало швидкості та майстерності. І вже на останній хвилині гри Запсонь зумів вразити ворота суперника. В результаті 2:1 на користь Зірки.

Таким чином «Зірка» Берегово третя в зимовій першості Берегівського району.
Фінальна гра викликала великий інтерес у вболівальників. Адже грали лідери районного чемпіонату минулого року ФК «Фенікс» Бадалово та ФК «Артос» Гать. Минулого року, ці колективи зустрічались теж в фіналі зимової першості і тоді перемогли футболісти «Фенікса». Потім ці колективи зустрілись в фіналі кубка району. Гра завершилася внічию, а в серії післяматчевих пенальті точнішими виявилися бадалівці. Остання зустріч цих колективів відбулася наприкінці минулого сезону, коли футболісти «Артоса» завдали бадалівцям нищівної поразки 6:3 і позбавили їх золота в чемпіонаті.

Гра розпочалася обережно. Обидва колективи звертали у вагу на оборону і м’яч більше тримався в середині поля. Перший тайм пройшов в рівній боротьбі і завершився нульовою нічиєю. У другому таймі команди продовжили грати в обрану тактику, але атаки обидвох команд ставали гострішими. Першими в середині першого тайму могли відзначитися футболісти Гаті, але Сергій Кундрик не влучив в ворота з вигідної позиції. Через кілька хвили Ласло Пал вийшов один на один з воротарем Бадалова і обіграв його 1:0. Бадалівці відразу кинулися в атаку. І вже за хвилину Микола Нодь зрівняв рахунок зі штрафного. Кінцівка гри була за бадалівцями. Вони більше володіли м’ячем, атакували. Здавалося футболісти Гаті грають на нічию і тільки післяматчеві пенальті виявлять переможця. На третій, доданій арбітром гри, хвилині футболісти Гаті організували стрімку контратаку і завдяки влучному удару Ласло Пала отримали перемогу. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 2:1 і «Артос» Гать володар Зимового кубка Берегівського району сезону2015 року.

По завершенню гри голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль та заступник голови Берегівської районної ради Василь Горват нагородили призерів та переможців медалями, грамотами та Кубками федерації футболу.

Новини Берегівщини