Ужгородом бігатимуть депутати

Фінальна частина Всеукраїнської спартакіади серед депутатів різних рівнів відбудеться в Ужгороді 9-13 червня, повідомили у прес-службі Закарпатської обласної ради.

Як повідомив директор Спартакіади, секретар Оргкомітету Микола Жирний, участь у заході підтвердило 14 команд обласних рад, а це понад 300 осіб, які змагатимуться з п’яти видів спорту: футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки. Оргкомітет уже ознайомився з усіма спортивними об»єктами Ужгорода, де проводитимуться змагання. За словами Миколи Жирного, Закарпаття готове прийняти такий важливий всеукраїнський захід.

На нараді у голови Закарпатської облради Володимира Чубірка було детально обговорено організаційні питання, зокрема комфортні умови проведення Спартакіади, проживання і харчування всіх учасників. За словами учасників наради, на спартакіаду прибуде міністр Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, а також представники Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

Джерело: прес-служба Закарпатської облради