Вартість «дівочого щастя» та чоловічої елегантності

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Вартість «дівочого щастя» та чоловічої елегантності

Цьогорічний випускний коштує вдвічі дорожче, ніж торік

Для оформлення шенгенських віз будемо здавати відбитки пальців

Запровадження нової Візової інформаційної системи в Україні може призвести до потенційного ускладнення процесу подання заявки на візу через перевантаження на початковому етапі.

Одвічна проблема: дороги і вода

Жителі села Луково в Іршавському районі вже багато років живуть біля гірської річки,  береги якої укріплені тільки з одного боку

Міліція розплавила незаконну зброю

У доменній печі одного з ужгородських заводів переплавилось 90 мисливських рушниць, 60 газових, травматичних і шумових пістолетів, 70 ножів і кастетів.

Восени нас очікує нова масштабна битва за все Закарпаття

Божевільне сонце заливає останніми днями Закарпаття своїм промінням. Безліч туристів не втомлюється дивуватися: як можна довести такий благодатний край зовсім вже до ручки?! Але для нас немає нічого неможливого.

Як закарпатцям нараховуватимуть пенсії після реформи?

З 1 січня 2016 року пенсії державним службовцям, працівникам органів місцевого самоврядування, податківцям, митникам, прокурорам, суддям, науковим і науково-технічним працівникам призначатимуть на загальних підставах.

Українці шукають родичів у Європі та скуповують липові паспорти ЄС

Криза змушує українців виїжджати з країни – тепер виріс попит не тільки на паспорти країн Євросоюзу, а й на європейські водійські права і коди. У фірмах-посередниках кажуть, що багато хто не планує повертатися, тому їдуть разом з рухомим майном.

Сонячна ягода

Полуниця не тільки смачна ягода і чудовий десерт, а й активний лікувальний засіб

У Тур’ї-Бистрій мирно уживаються представники п’яти конфесій

Бічне гірське село Тур’я-Бистра на Перечинщині не балуване журналістами. Перші історичні згадки датуються 1552 роком. Нема сумніву, що село отримало назву від стрімкого потока Бистрик та річки Тур’я, яка протікає низиною

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com