У Берегові святкували День захисту дітей

Свято відлунало в місті вчора, 1 червня

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, на центральний площі Берегова влаштували справжнє свято для малечі.

Програма розпочалася із конкурсу малюнків на асфальті, у якому взяли участь35 дітлахів. Свято відкрив оркестр та дівчата-мажоретки Берегівської дитячої школи мистецтв.

Далі присутніх радували своїми численними хореографічними та вокальними номерами вихованці місцевих творчих колективів: шоу-гурти «Атас», «Стрітденс», клуби спортивного танцю «Болеро», «Гармонія», танцювальний колектив «Вікторія», хореографічна студія Берегівського ОКЦНМ, вокальний колектив «Україночка». Учасники концерту отримали солодощі від Берегівської міської ради, яка і була головним організатором цього свята. Ведучими заходу стали Володимир Балацький та Інна Васильєва.

Привітати з цим чудовим святом діточок та батьків прийшов міський голова Берегова Золтан Бабяк, який побажав присутнім гарно повеселитися, а також усіх гараздів та мирного неба.

Окрім концертної програми для дітей діяв аквагрим, каруселі, аерогірки. Під час конкурсів діти могли виграти різноманітні іграшки, канцтовари. Частину з них надав благодійний проект «Подаруй надію», координатором якої є Роман Голованов.

Нагадаємо,10 червня, у середу, ця відома своїми добрими справами благодійна організація проводитиме у Берегові напл. Коштута свято для дітей з насиченою розважальною програмою і подарунками.

Новини Берегівщини