Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Де жителям Закарпаття отримати безоплатну допомогу адвоката?

1 липня на території Закарпатської області запрацювали три місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Вони забезпечують доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для цілої низки соціально незахищених категорій громадян.

Горобина – сечогінний засіб

З лікувальною метою використовують плоди й листя горобини. Збирають достиглі плоди, зриваючи їх із плодоніжок, в серпні. Стиглі плоди сушать, попередньо прив’яливши в сушарках та в гарячій печі

Гель для прання в домашніх умовах

Якісний пральний порошок – занадто дороге задоволення для вас? Тоді ви можете скористатися не менш ефективною, але не такою витратною альтернативою – гелем для прання!

Обрізаємо малину

Обрізування малини у порівнянні з обрізуванням інших ягідних кущів вважається простим.

Чай з материнкою краще пити без цукру

Сьогодні вчені багато говорять про роль селену в профілактиці онкозахворювань. В аптеках з’являються дороговартісні препарати. Але, за твердженнями лікарів-онкологів, чемпіоном серед рослин по вмісту селену є звичайна материнка.

Псоріаз – це на все життя, але його прояви можна повністю контролювати

Псоріаз – це хронічне захворювання шкіри, яке розвивається на основі спадкової схильності під дією різних чинників, основний з яких – стрес

Очищуємо суглоби від відкладених солей

Біль і хрускіт у суглобах говорять про те, що необхідне їх очищення від солей. Маленькі кристали всередині суглобної сумки викликають стирання хрящових поверхонь, з часом це може призвести до обмеження рухливості хворої кінцівки. Очищення від сольових відкладень допоможе підвищити еластичність сполучної тканини.

Народні методи лікування серцевих захворювань

Захворювання серця нині є однією з найпоширеніших проблем. Проте це захворювання також можна попередити та успішно лікувати без лікарів.

Пасеровка: деталі та тонкощі

Пасерування – попередня теплова обробка овочів або борошна з метою розм’якшення і отримання однорідної маси, яка використовується для приготування соусів, супів і гарнірів

Як виростити кілограм кави на підвіконні?

Виростити кавове дерево можна на підвіконні власної квартири. Було б бажання! З одного дорослого дерева в домашніх умовах цілком реально зібрати до кілограма ароматної кави.

Чому сохнуть кінчики листя?

Коричневі сухі кінчики на листі можуть утворитися через хімікати у водопровідній воді, заливання або пересушування земляної грудки, шкідників, сухе повітря або надмірне внесення добрив.

Свіжий номер уже в продажу! Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com