На Мукачівщині зіткнулося авто з мопедом

В області сталися дві ДТП за участю мопеда та скутера. На Мукачівщині травмувалися два 19-річні хлопці, а на Тячівщині – подружжя. 19 серпня в області трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю мопеда та скутера, в яких 4 людей травмовано.

Перша пригода сталася в смт.Чинадієво Мукачівського району близько 21-ї години. 44-річний водій автомобіля марки «Фольксваген Пассат», не дотримавшись безпечної дистанції та не врахувавши дорожню обстановку, здійснив зіткнення з мопедом марки «Дельта», який рухався попереду авто.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 19-річні водій та пасажир мопеда були доставлені в травматологічне відділення Мукачівської ЦРЛ.

Як з’ясувалося, обидва хлопці мешкають у с.Бистриця. Того вечора вони мали намір потрапити до друзів у смт.Чинадієво. Однак неуважність водія «Фольксвагена» привела юнаків до лікарні.

Ще одна пригода сталася того ж дня в смт.Дубове Тячівського району. 54-річна жінка, керуючи скутером марки «Соло», не впоралась з керуванням свого транспортного засобу. Внаслідок падіння на землю травмувалася жінка-водій та її чоловік. Потерпілі доставлені в травматологічне відділення Тячівської районної лікарні.

Шановні водії! Будьте уважними за кермом. Дорога не прощає безпечності. Надмірна самовпевненість та недотримання Правил дорожнього руху призводить до трагедій. Тільки спільними зусиллями усіх громадян та профілактичної роботи працівників ДАІ можна досягти зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області