Цієї осені Медведчук планує кожні вихідні проводити на Закарпатті

Зокрема вже ці останні вихідні він провів у найзахіднішій області країни, де мав кілька зустрічей з представниками нинішньої влади та представниками режиму Януковича.

Як інформують джерела Mukachevo.net, одіозний політик та родич Володимира Путіна куруватиме проекти Банкової на виборах у Закарпатті.

Як пояснив співрозмовник, президент Порошенко, відчуваючи невпевненість у результатах виборів на Закарпатті, заручився підтримкою Віктора Медведчука, якому доручив вести виборчу кампанію політичних проектів Адміністрації Президента. Мова йде не тільки про офіційну партію влади «Солідарність» (БПП), а також їхніх сателітів – партії «Наш Край» та «Відродження», яку в області очолює нардеп Ланьо (Блюк), і від якої на мера Мукачева йтиме родич Медведчука Іван Чубірко.

Більше того, у вівторок, 22 вересня потягом з Києва приїхало десяток столичних політтехнологів та орговиків, які будуть займатися виборами «Відродження» та «Наш Край».

Місцеві жителі с.Жденієво, де розташована дача Віктора Медведчука, і з якої він очевидно й куруватиме виборами на Закарпатті від імені Києва, розповідають, що у напрямку знаного маєтку либонь не щодня курсують елітні кортежі.

Зауважимо, що про союз партії влади та одіозних регіоналів, які на Закарпатті є здебільшого представниками криміналітету, говорять уже з початку вересня. Прямих та непрямих доказів цьому публікували більшість місцевих та всеукраїнських ЗМІ.

Дивує лише одну, чому коли Порошенко йшов у президенти, то просив підтримки у громади Закарпаття, а тепер – у одіозних політиків режиму Януковича.

http://www.mukachevo.net