В Іршаві пройшов “Єпархіальний КВК”

У суботу, 12 березня в Іршавському РБК відбувся дев’ятий «Єпархіальний КВК». В Іршаві цей захід проводили вперше і він зібрав понад 600 учасників.

Ініціаторами та організаторами такого дійства є комісія у справах дітей Мукачівської греко-католицької єпархії, яку очолює о. Василь Кузьма.

До початку змагань всі команди, вболівальники, священнослужителі прийшли до греко-католицького храму, де молилися до Пресвятої Богородиці. Далі ж у глядацькій залі районного будинку культури стартувало веселе дійство.

16 команд мали по два виходи. Насамперед – “представлення”, а потім – “домашнє завдання”. Жарти на різну тематику, хороший настрій та добро у серці – з таких інгредієнтів складався суботній день усіх, хто побував на злеті веселих і кмітливих.

Заслужене перше місце і кубок чемпіонату виборола команда Іршави – ДПП (Друзі Петра і Павла), всі учасники отримали грамоти за участь.

Як відзначають духівники, найперша мета такого заходу – це пошук молодих талантів, можливість для молоді віднайти, проявити, реалізувати себе і продемонструвати свої здібності.

Джерело: Іршавська міська рада