Закарпатців запрошують навчитися, як організовувати заходи для збереження природи

31 березня на туристичній виставці UITТ-2016 у Києві відбудеться семінар «Інтерпретація природи від фахівців WWF Україна».

Рекомендується участь для гідів, екскурсоводів, працівників національних парків та інших туристичних об’єктів і територій, всіх зацікавлених любителів природи.

Інтерпретатор – професія, яка вже існує в США та Європі, включає в себе організацію цікавої пізнавальної програми, під час якої люди не просто розважаються, а й замислюються над важливістю збереження природи. Інтерпретація природи – це виявлення нового змісту, що ховається за констатацією фактів.

Питання, які будемо розглядати: яким чином донести значення природи для дітей, сімей, молодих людей? Які інструменти та методики існують? Які є принципи інтерпретації? Хто такі інтерпретатори? Які міжнародні асоціації з інтерпретації існують? Де отримати необхідні знання?

Час і місце проведення: 31 березня, 17.00-18.00, Київ, Міжнародний виставковий центр (Броварський проспект, 15), конференц-зал № 9 у павільйоні 2.

Захід проводиться в рамках ділової програми “Екологічний та активний туризм. Національні природні парки України на туристичній виставці UITТ-2016.

Нагадуємо, що безкоштовна реєстрація на сайті організатора виставки за посиланням.

Детальніше – у програмі.

 

zaholovok.com.ua