Закарпатських абітурієнтів запрошують у вузи МВС

Працівники Ужгородського відділу поліції (територія обслуговування – м.Ужгород, Ужгородський, Перечинський та Великоберезнянський райони) проводять відбір кандидатів з числа учнів загальноосвітніх шкіл, профтехучилищ та коледжів, військовослужбовців Збройних сил, звільнених у запас, для вступу до ВНЗ системи Міністерства внутрішніх справ України.

На навчання за денною формою навчання до вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку за державним замовленням поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» в 2016 році проводять наступні навчальні заклади: Національна академія внутрішніх справ, Харківський НУВС ім. Ярослава Мудрого, Львівський ДУВС, Одеський ДУВС, Дніпропетровський ДУВС, Донецький юридичний інститут МВС, Національна академія НГУ.

За детальною інформацією щодо вступу до вище згаданих ВНЗ звертатись за телефонам: мешканцям м.Ужгород (0-99)-295-07-27, Ужгородського та Великоберезнянського районів (0-50)-850-19-58, та мешканцям Перечинського р-ну (0-95)-565-62-18.

 Ужгородський відділ поліції