В Ужгороді п’яний чоловік вчинив вночі стрілянину

Поліцейські затримали жителя Ужгорода, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив серед ночі стрілянину біля магазину.
Удосвіта на тел.102 поліції Ужгорода надійшло повідомлення про те, що в магазин АВС на вул.Капушанській зайшов неадекватний чоловік, який поводиться агресивно.

На місце події прибув спершу патрульний наряд, а відтак і слідчо-оперативна група. Зясувалося, що поліцію викликав охоронець даного магазину. Як розповів чоловік, близько 4-ї години ночі біля магазину зявилася група невідомих, які перебували в стані алкогольного сп’яніння і поводили себе агресивно.

Коли охоронець зробив їм зауваження, один із п’яних підійшов до припаркованого поруч мікроавтобуса, взяв із салону пістолет і зробив кілька пострілів у повітря! Після чого кинув зброю в салон авто і кудись пішов…

Правоохоронці встановили власника цього «Мерседеса Спрінтера» – це 30-річний житель Ужгорода, що проживає неподалік від місця пригоди. Сам чоловік від дачі пояснень відмовився. З салону його «Мерседеса» поліцейські вилучили револьвер калібру 4 мм., в якому було 7 стріляних гільз та один патрон.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї). Пістолет направлено на експертизу, повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у Відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

http://nedilya.net