Учні та дошкільнята села Пацканьово відсвяткували урочистості Останнього дзвоника

Урочисті, зворушливі, незабутні хвилини Останнього дзвоника – свята, якого немає в жодному календарі, але яке традиційно в кінці травня приходить в кожну школу, у кожен випускний клас.
– Рівно 45 років тому я стояв на тому ж місці, де зараз стоїте ви», – такими словами розпочав свій виступ на урочистій лінійці у Пацканівській ЗОШ І-ІІ ступенів Василь Ковач, народний депутат України 7 скликання. – Правда, нас, випускників Пацканівської школи у 1971 році, було набагато більше – п’ятдесят. І так само я хвилювався, як хвилюєтеся ви.
Що хочу вам побажати: найперше, мати мету і наполегливо до неї йти. Багато вчитися і працювати над собою, бо тільки так можна досягнути бажаного, бути порядними людьми, пам’ятати своє коріння, ніколи не соромитися, що ви народилися у маленькому селі. Вірте у себе і у вас все вийде. Хай вам щастить!

 

 

 

 

 

 

На свято Останнього дзвоника до Пацканівської школи завітали також депутат районної ради Оксана Булеца, Ярослав Свида – син народного художника України, уродженця Пацканьова Василя Свиди, багаторічний голова села Марія Панько, голова сільради Юрій Бонь, священики, рідні випускників. Бажали випускникам щасливої дороги, особистих перемог, мирного неба.

Після урочистостей на учнів та дошкільнят Пацканьова чекали солодкі презенти від Василя Ковача: смачний торт, морозиво та соки.

Окрім того, солодкий сюрприз у вигляді морозива цього дня від Василя Ілліча отримали і школярі та вихованці дитячих садків Лінців, Гайдоша та Кибляр.

http://nedilya.net