В облраді вітали найуспішніших закарпатських випускників

На захід запросили 4 випускників шкіл, які отримали по 200 балів за результатами цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання знань.

Юлія Зарева – учениця Ужгородської класичної гімназії та Едуард Паловчик – учень Ужгородської лінгвістичної гімназії отримали найвищий бал з англійської мови. Катерина Кобака – випускниця Мукачівського ліцею та Скраль Віолетта – випускниця Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів отримали найбільші показники з хімії.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль привітав з цими досягненнями як учнів, так і їх вчителів та батьків. Також він побажав абітурієнтам успішного вступу до вищих навчальних закладів.

Від імені кращих випускників до присутніх звернулася колишня учениця Ужгородської класичної гімназії Юлія Зарева, яка отримала 200 балів з англійської мови та посіла перше місце на всеукраїнській олімпіаді з цього предмета. Дівчина висловила вдячність вчителям за отримані знання та за любов до предметів.

Наприкінці зустрічі керівники краю вручили майбутнім студентам вітальні грамоти та цінні подарунки.