Конкурс на заміщення вакантних посад в Сервісному центрі МВС Закарпаття

П’ятеро з восьми претендентів успішно пройшли конкурс на посаду в Сервісному центрі МВС Закарпаття.

Вже вкотре в регіональному сервісному центрі МВС у Закарпатській області було проведено конкурс  на заміщення вакантних посад державних службовців.

Даний захід було проведено у відповідності до Порядку заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого Постановою КМУ від 15.02.2002 № 169.

Особи, які претендували на заміщення вакантних посад державних службовців у РСЦ МВС в Закарпатській області, перевірялись на знання Конституції України, законодавства про державну службу, запобігання корупції та положень профільних нормативно-правових актів, що стосуються специфіки функціональних повноважень структурних підрозділів РСЦ. Участь у конкурсі міг брати кожен громадянин України з вищою освітою, вільним володінням державною мовою, досвідом роботи – у визначених законодавством випадках.

Було оголошено конкурс на вісім  посад, подали документи на участь у конкурсі вісім осіб. На першому етапі проходження конкурсу всі вісім  претендентів набрали прохідну кількість балів і були допущені до подальших етапів конкурсу, з  них п’ять успішно пройшли всі етапи і за результатами конкурсу визнані переможцями.

Прес-служба РСЦ МВС в Закарпатській області