Ужгород отримав у подарунок від Польщі гідрант

Спеціально до Дня міста ТОВ “Яфар Україна” – офіційне представництво Fabryka Armatur Jafar S.A. (Польща) в Україні, спільно з регіональним представником у Закарпатській області – ТОВ „Термотранс” подарували Ужгороду наземний пожежний гідрант JAFAR, який встановлено перед відреставрованим історичним комплексом “Совине гніздо”.

Як повідомила zakarpatpost.net прес-служба Ужгородської міськради, сьогодні у рамках відкриття “Совиного гнізда” та міжнародної виставки-ярмарку “Тур’євроцентр Закарпаття 2016” Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс та директор ТОВ “Яфар Україна” Олексій Ковтун відкрили гідрант.

Олексій Ковтун, який приїхав на урочистості, зазначив, що незабаром в Ужгороді можуть таким чином оновити й інші гідранти і вони стануть ще однією окрасою міста. Нагадаємо, що громадські активісти Ужгорода виступили з ініціативою, підтриманою міською владою, щодо збереження наземних пожежних пристроїв для забору води, встановлених в місті протягом останніх майже ста років.

zakarpatpost.net