В Ужгороді Набережна Незалежності готується до свята

Наразі там проходять підготовчі роботи

Як уже повідомляв zakarpatpost.net, у рамках Дня міста в Ужгороді протягом  трьох днів відбудеться низка заходів. Зокрема, завтра на Набережній Незалежності працюватиме дитячий арт-простір. До послуг малюків та їхніх батьків буде фотозона. Також на дітей чекають веселі старти, майстер-класи та ряд заходів  від ГО “Щасливі діти” (набережна Незалежності). Крім того, з 14 до 18 години проходитиме Міжнародний фестиваль “Хороше в людях навколо нас”

А в неділю на площі біля колишнього “Укртелекому” відбудеться  міні-фестиваль від ГО “Цімбори”. Слід зазначити, що ця локація вже давно є надзвичайно популярною серед краян.

-Почнемо з найбільшої акції, яка започаткувала проведення в Ужгороді свят та фестивалів європейського рівня – Цімборленд! Це справді щось! Адже все від планування, закупівлі обладнання, виготовлення та монтажу павільйонів, торгових точок, дитячої зони, зони барбекю та ін. владнали своїми силами! І не даремно! В результаті проведеної акції ми змогли реально допомогти хворим діткам!
Отже, за результатами Цімборленду було придбано для потреб отоларингологічного відділення Ужгородської міської поліклініки «Сухожаровий шкаф ГП-40» та «Хірургічний відсмоктувач Біомед 7Е-А». Для потреб поліклінічного відділення Ужгородської МДКЛ «Стаціонарний апарат для місцевої дарсонвалізації «Корона С», а також апарат для магнітофорезу та магнітотерапії «Полюс-3». Для потреб дітей хворих на цукровий діабет було придбано необхідні відновлюючі медикаменти. Загальна сума даної допомоги склала понад 54 тис. Гривень, – зазначив у себе на сторінці у соцмережі Фейсбук очільник ГО, фотограф Едгар Петі.

Отже свято обіцяє бути цікавим, насиченим та незабутнім.

zakarpatpost.net