Ужгород відзначив 1123-річчя у новому форматі

Цьогорічний День міста в Ужгороді істотно відрізнявся від усіх попередніх. Свята такого масштабу Закарпаття ще не бачило. Слід віддати належне мерії, яка підготувалася до урочистостей справді належно і запропонувала містянам та гостям триденну надзвичайно видовищну і насичену програму.

«Друге дихання» комплексу «Совине гніздо» та виставка «Тур’євроцентр – Закарпаття – 2016»

Святкування іменин по-ужгродськи почалося з відкриття оновленого історико-культурного комплексу «Совине гніздо» . На цю подію мешканці міста чекали з особливим нетерпінням, адже заклад має славне минуле і вважається однією з найбільш привабливих туристичних родзинок обласного центру.

Ярмаркування та презентація хенд-мейду

У рамках заходів до Дня міста відбувалися і різноманітні ярмарки. Скажімо, у оновленому альпінарії відкрилася креативна виставка дитячих виробів із овочів та фруктів “Квіткова феєрія дитячих мрій”.

Вироби дійсно виявилися креативними, глядачі отримували справжнє задоволення від споглядання їстівних їжачків, ведмедиків, метеликів та квіткових прапорів і панно.

Почесні громадяни міста та урочисте віче

Яке ж свято без подарунків? Не обійшлося без них і в Ужгороді. Отже, від офіційного представництва  Fabryka Armatur Jafar S.A. (Польща) в Україні та ТОВ „Термотранс” місто отримало до 1123-річчяназемний пожежний гідрант JAFAR.

А під час загальноміського віче, яке проходило в обласній філармонії, заслужені нагороди було вручено окремим містянам.

Більше подробиць – у свіжому номері газети «Наш Ужгород» від 30 вересня.

zakarpatpost.net