Чи пройдуть Москаль з Лендєлом генетичну експертизу?

Геннадій Москаль пропонує науковим шляхом довести керівнику фракції «Єдиного центру» в обласній раді Золтану Ленд’єлу, що люди рівні між собою незалежно від місця народження. Така ініціатива викликана інтерв’ю З.Лендє’ла прес-службі «ЄЦу», в якому той заявляє, що для нього, як корінного закарпатця, неповага, коли Президент призначає на керівні посади людей з інших областей.

– Я готовий піти з паном Ленд’єлом на генетичну експертизу в будь-якому медичному центрі, і хай фахівці скажуть, чим я, як людина, відрізняюся від нього, корінного закарпатця, – заявляє Г.Москаль. –  Якщо експерти скажуть, що є якісь відмінності, одразу зберу речі й піду додому на Буковину. Те, що говорить керівник фракції «ЄЦ» (як і інші його однопартійці) – це в натуральному вигляді ксенофобія, тобто страх перед чужинцями. Тому якщо партія «ЄЦ» ксенофобська, то нехай її члени приймають таблетки й лікуються. А ми діємо за принципом «Україна – єдина», і не вказуємо, хто чужий, а хто свій, повідомила zakarpatpost.net  прес-служба Закарпатської ОДА.

Окремо хочу нагадати пану Ленд’єлу, що вже втретє працюю на Закарпатті. І на відміну від нього служу державі, а не злодійському клану, який своєю жадобою до наживи, у тому числі через дахування контрабанди, довів область до кровопролиття в липні минулого року. Тому коли пан Ленд’єл, котрий десятиліттями був вірним слугою своїх «хазяїв», а ті в подяку публічно принижують його через замовні соцопитування на своїх сайтах і дають менше 2-х відсотків довіри в Мукачеві, тепер опускається до рівня придворного блазня й говорить, які Балоги мудрі й розумні, то мені його як людину щиро шкода.

zakarpatpost.net