Неповнлітній крадій із Мукачівщини поцупив п’ять тисяч гривень

Неповнолітній злочинець викрав з автомобіля односельчанина барсетку з документами та грошима. Працівники поліції затримали крадія та проводять по цьому факту розслідування, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

До Мукачівського районного відділення поліції звернувся мешканець селища Чинадієво. Чоловік повідомив, що з його автомобіля, який він залишиввідчиненим на декілька хвилин, викрали барсетку з документами та грошима в сумі 5 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції вжили необхідних заходів та встановили, що дану крадіжку скоїв 16 річний хлопець, який навчається у місцевій школі.

За даним фактом слідчі проводять досудове розслідування. Дії неповнолітнього кваліфікують за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України(крадіжка).

Звертаємось до власників транспортних засобів: не залишайте автомобілівідчиненими та без нагляду. Не давайте крадіям можливість вчинити злочин. Адже аналіз показує, що такого роду крадіжки здебільшого трапляються через необережність самих власників.

zakarpatpost.net