В Ужгороді велика ожеледиця: містяни жартують, що пора обувати «льодоступи»

Ожеледиця для більшості мешканців та численних туристів обласного центру Закарпаття стала справжнім випробуванням.
Тротуари в Ужгороді перетворилися на суцільну ковзанку. Ужгородці дуже повільно пересуваються тротуарами, особливо на вулиці Капушанській, де нещодавно зробили нову бруківку.

Кращою є ситуація на пішохідному мості, де комунальники оперативно посипали піщано-соляною сумішшю.

Як повідомили виданню zakarpatpost.net у травмпункті центральної міської лікарні, сьогодні до лікарів зі скаргами на різноманітні травми звернулося близько десяти мешканців Ужгорода.

За словами лікарів-травматологів ці дні для них досить напружені.

Деякі обурені ужгородці передають «льодовий» привіт міським комунальникам через погано прибрані вулиці та дороги. Ті в свою чергу кажуть, що попереджали ужгородських підприємців, що ті повинні усувати ожеледь і бурульки з тротуарів самотужки.

Виконком та відділ муніципальної поліції знову нагадують підприємцям, власникам та орендарям приміщень, що в найближчі дні прогнозують зниження температури, сніг, тому потрібно підготуватися його прибирати, усувати ожеледь і бурульки.

Відповідно до Правил благоустрою, дбати про безпеку біля своїх приміщень зобов’язані саме підприємці, працівники офісів, установ, магазинів, кафе тощо.

Усіх, хто не чиститиме сніг і лід – штрафуватимуть.

Журналісти zakarpatpost.net  помітили лише двох працівників магазинів на площі Петефі, які відповідально поставилися до цього, і посипали сіллю біля своїх магазинів.

https://zakarpatpost.net