Із приходом весни ужгороці активніше почали здоровим способом життя

На перші теплі березневі дні ужгородці чекали з нетерпінням.

Сонячна погода, особливо у вихідні,  сприяє активному відпочинку, тож усе більше мешканців міста почали виходити на свіже повітря. Дехто вирушив на пікнік, а хтось – вирішив зайнятися спортом.

А таких у місті чимало. Багато мешканців обласного центру Закарпаття грали в футбол, волейбол, баскетбол, хтось – катався на велосипедах, хтось – на скейтбордах чи роликах хтось  же – укріплював м’язика на турніках.

Добре, що останнім часом молодь все більше виступає за здоровий спосіб життя. Віддає перевагу самовдосконаленню і відмовляється від шкідливих звичок.

Та й не тільки молодь. Набережними прогулювалися навіть літні містяни, а ходіння –ідеальний спорт, що не вимагає ні фінансових витрат, ні великих фізичних навантажень.

Недарма кажуть, що у здоровому тілі здоровий дух. Тож приємно, що ужгородці все більш усвідомлено починають жити за цим принципом.

А зайнятися своїм організмом, як відомо – ніколи не пізно…тим більше, що фізичні навантаження запобігають процесу старіння та покращують настрій.  Головне – вірити в себе та у свій успіх.

zakarpatpost.net