Газеті «Мукачево Express» – два роки

Уже два роки в Мукачеві виходить газета «МУКАЧЕВО EXPRESS».

За цей час видання завоювало серця читачів, стало популярним, постійно вдосконалюється і змінюється.

Спочатку газета була тільки рекламною. Однак через рік видання було доповнено  блоком новин. Потім  додалися ще й цікаві інтерв’ю, розповіді про відомих людей  Мукачівщини, визначні місця, актуальні події. Газета збільшилася в об’ємі, стала насиченішою.

На шпальтах «МУКАЧЕВО EXPRESS» можна знайти багато  злободенних тем, відповідей на актуальні питання. Для покращення настрою можна почитати також анекдоти.

Та головне спрямування газети – доносити інформацію й допомагати людям.

Лозунг видання: «Кожен мукачівець знає – газета «Мукачево Express»  допомагає». І це ми доводимо на практиці.

За словами головного редактора Марини АЛФЕЛДІ,  віднедавна для зручності мукачівців  та мешканців Мукачівського району у газеті з’явилася нова послуга.

Тепер,  не виходячи з дому, абсолютно безкоштовно і цілодобово можна подати оголошення про продаж автомобіля, нерухомості, оренду житла  та офісних приміщень, побутової техніки, речей домашнього вжитку  чи надання послуг, надіславши смс-повідомлення за тел. (050) 219-95-00.

Обкладинка газети «МУКАЧЕВО EXPRESS»

Крім того, нещодавно у нашому  видавничому домі почала виходити газета «Робота в Мукачеві».  Це видання допомагає мукачівцям та мешканцям Мукачівщини знайти роботу або працівників.

Ми вдячні нашим дописувачам за замітки та Вам, шановні читачі, за те, що залишаєтеся з нами!

Газета «МУКАЧЕВО EXPRESS» виходить щоп’ятниці і є єдиним виданням у місті, яке подає інформацію максимально об’єктивно, без упереджень.

Тож будьте в курсі всіх подій та новин, подавайте оголошення, купуйте, замовляйте рекламу надавайте послуги разом із газетою «МУКАЧЕВО EXPRESS»!

Працюємо  для вас!

Наша реклама завжди приносить успіх.

zakarpatpost.net