Яким буде тиждень для закарпатців? Де ще засніжить?

На території всього Закарпаття похолодає, часом дощитиме, а  часом сніжитиме. У перші дні листопада трохи потепліє, але не більше, ніж на 2 градуси.

В Ужгороді денна температура становитиме 6-9 градусів. Сьогодні – тільки 6. Уночі у вівторок, середу та суботу – 0. Снігу не прогнозують. У п’ятницю – дощ.

У Мукачеві вдень буде від 7 до 11 градусів, уночі у вівторок – мінус 1.  Дощитиме так само у п’ятницю. У неділю потеплішає.

У Хусті, Тячеві та Іршаві – денна температура становитиме 7-11 градусів, уночі у вівторок,  середу та суботу до мінус одного. Дощі у середу, четвер та п’ятницю.

У Сваляві – 3-8 із позначкою плюс вдень, у вівторок – мінус три, у середу – мінус 1 морозу вночі, у суботу – 0. Дощитиме у середу та п’ятницю.

У Берегові та Виноградові – 7-11 вдень, у неділю – 12. Морозів не буде. Опади у п’ятницю.

А в Міжгір’ї – справжня зима. Денна температура – 2-6 градусів. У вівторок уночі до чотирьох морозу. Нині та у середу – снігопад, у четвер та п’ятницю – дощ.

У Рахові буде найхолодніше в області – уночі до шести морозу, вдень – максимум плюс три. Сніжитиме з понеділка по четвер. У п’ятницю – дощ.

31 жовтня вшановується пам’ять святого апостола і євангеліста Луки. З цього дня світловий день значно скорочується. Довжина дня не перевищує 9 годин. Наші пращури 31 жовтня заглядали у криниці, щоб дізнатись погоду в найближчий час: перед морозом вода у криницях і річках піднімається, перед дощем – опускається.

zakarpatpost.net