Якою буде погода на Закарпатті на наступний тиждень. Очікується різке похолодання

На наступний тиждень у області знову засніжить і настане  не лише календарна, але й біологічна зима. Сніжитиме в багатьох куточках області, також очікуються морози. 

В Ужгороді вночі у вівторок буде до мінус шести морозу, удень – максимально 5 тепла у четвер. Сніг – у понеділок,четвер та п’ятницю.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі у вівторок буде до мінус семи морозу, удень – максимально 6 тепла у четвер. Сніжитиме – у понеділок,четвер та п’ятницю.

У Хусті – вночі у вівторок буде до мінус шести морозу, удень – максимально 7 тепла у четвер. Сніжитиме – у понеділок,четвер та п’ятницю.

У Іршаві – вночі у вівторок буде до мінус семи морозу, удень – максимально 7 тепла у четвер. Можливі снігопади у понеділок,четвер та п’ятницю.

У Волівці – вночі у вівторок буде до мінус 14 морозу, удень – максимально 3 тепла у четвер. Сніг – у понеділок, четвер, п’ятницю та суботу.

У Сваляві – вночі у вівторок буде до мінус 10 морозу, удень – максимально 4 тепла у четвер. Так само засніжить у понеділок, четвер, п’ятницю та суботу.

У Тячеві – вночі у суботу буде до мінус 5 морозу, удень – максимально 4 тепла у четвер. Снігопад у понеділок, четвер, п’ятницю та суботу.

У Перечині – вночі у вівторок буде до мінус 6 морозу, удень – максимально 5 тепла у четвер. Можливі снігопади у понеділок,четвер та п’ятницю.

У Берегові – вночі у вівторок буде до мінус 7 морозу, удень – максимально 5 тепла у четвер. Засніжить у понеділок та четвер.

У Виноградові – вночі у вівторок буде до мінус 5 морозу, удень – максимально 7 тепла у четвер. Снігопади у понеділок, четвер, п’ятницю та суботу.

У Міжгір’ї – вночі у вівторок буде до мінус 13 морозу, удень – максимально 3 тепла у четвер. Сніжитиме у понеділок, четвер, п’ятницю та суботу.

У Рахові – вночі у вівторок та четвер буде до мінус 8 морозу, у суботу – 9 удень – максимально 3 тепла у четвер. Снігопади щодня крім середи.

zakarpatpost.net