Гороскоп на тиждень. 22-28 січня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень для всіх знаків виявиться активним.

На багатьох чекають захоплюючі подорожі та романтичні знайомства. У понеділок не позичайте нікому грошей, є вірогідність, що їх ніколи не повернуть.

Вівторок – чудовий день для отримання нових знань. У середу утримайтесь від шопінгу, бо можете розтринькати багато грошей.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У четвер, щоб день пройшов конструктивно і приніс вам масу можливостей, зірки радять зосередитися на досягненні своїх цілей, а не на протиставленні себе оточуючим і з’ясуванні того, хто головніший. У п’ятницю є шанс несподівано знайти оригінальне рішення найскладніших питань, можливо навіть, зробити відкриття. Субота чудово підходить для романтики та  обіцяє бурхливі пристрасті багатьом.  А от у неділю найкраще поїхати на лоно природи і добре відпочити.

ОВЕН

У понеділок ревна праця почне приносити плоди. Вам могло здаватися, що нічого не вдасться добитися, але завдяки силі волі та наполегливості Ви зуміли схилити шальки терезів на свою користь. Ви безумовно вмієте досягати поставлених цілей – і особливо помітно це буде у вівторок і середу. Крім того, оточуючі всіма силами будуть надавати Вам підтримку. Тепер найголовніше буде поставити перед собою нову амбітну задачу. Займіться цим в п’ятницю. Ви безумовно зумієте закласти фундамент своїх майбутніх перемог.

ТІЛЕЦЬ

На початку тижня Ви можете зіткнутися з певними складнощами в спілкуванні з близькими. Ймовірно, хтось із рідних буде постійно до Вас чіплятися і тягнути ковдру на себе – і це стане повною несподіванкою. Як найкраще впоратись із ситуацією? Оточіть цю людину турботою і увагою, особливо в середині тижня. Постарайтеся зрозуміти, чого вона насправді хоче, і дайте їй це. Притаманні дипломатичні здібності дуже в цьому допоможуть, зокрема в п’ятницю. Звичайно, реальні позитивні зміни відбудуться не відразу, але вже на вихідних Ви відчуєте, що справи почали покращуватись.

БЛИЗНЮКИ

У понеділок Ви будете занурені в себе. Вас буде переповнювати ряд амбітних ідей, і замість того щоб розмінюватися на порожню балаканину, будете найактивнішим чином їх аналізувати. Головне попередьте оточуючих про те, що Вам потрібно побути наодинці зі своїми думками. Інакше декому з них може здатися, що Ви дуже холодні і замкнуті. Ближче до кінця тижня настрій знову зміниться на  соціально активний.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

У понеділок у Ваших стосунках із оточуючими  будуть постійно виникати якісь дебати і суперечки. І на цьому етапі буде важко зрозуміти, хто з вас має рацію. Ну що ж, просто вичекайте, візьміть паузу і не робіть жодних необачних висновків, особливо в середині тижня. Дивіться на речі простіше. У п’ятницю та суботу обов’язково приділіть якийсь час активній фізичній діяльності. Прогуляйтеся на свіжому повітрі, наприклад. Цілком ймовірно, що в результаті Вас чекатимуть якісь захоплюючі пригоди. Крім того, в цей період Ви зможете в повній мірі насолодитися красою навколишнього світу.

ЛЕВ

На початку тижня слід згадати стару мудрість, яка говорить про те, що якщо Ви дійсно щось любите, то повинні бути готові це відпустити. Останнім часом Ви занадто завзято хапалися за речі, які в дійсності для Вас не призначені. Тому ї просто довіртеся долі. В середині тижня Вам буде потрібно докладати додаткових зусиль, щоб відрізнити зерна від полови. Пам’ятайте: не все те золото, що блищить. На вихідних дізнаєтеся якусь нову інформацію про один із близьких Вам людей, і це дуже багато що змінить у ваших стосунках.

ДІВА

На початку тижня Ви усвідомите, що звичні Вам методи і підходи вже застаріли, і прийшла пора їх переглянути. Наше життя постійно змінюється, і ми повинні мінятися разом з ним. Зокрема, Вам, можливо, слід скорегувати свій режим дня, систему цінностей або просто зробити перестановку меблів в домі. Як би там не було, будьте відкриті для нових змін, особливо в середу і четвер. Не треба їх боятися, адже вони безумовно підуть Вам на користь. Ближче до кінця тижня зустрінете людину, яка буде куди менш організованою, ніж Ви, і це буде страшно Вас дратувати.

ТЕРЕЗИ

На початку тижня Ви нарешті отримаєте те, чого так довго чекали. У Вашому житті з’явиться людина, з якою зможете вдосталь повеселитися, і, можливо, навіть зав’язати романтичні стосунки. Як би там не було, Ви відразу ж відчуєте себе набагато щасливішими і бадьорішими. У цілому, на цьому тижні, особливо в середу, ситуація буде дуже мінливою. Перед Вами відкриється чимало можливостей весело провести час, але й нудних одноманітних клопотів теж буде вистачати.
На вихідних усі Ваші думки будуть присвячені якійсь особливій для Вас людині, і Ви зможете повною мірою насолодитися спілкуванням з нею.

СКОРПІОН

У понеділок Вас буде терзати безліч питань. Що відбувається у Вашому домі? Чому раптом ситуація стала такою хаотичною? І, що найголовніше, чи пов’язано це якось з Вами? Намагайтеся, однак, не вплутуватися в цю метушню. Нехай інші шукають вихід з положення. У Вас є куди більш важливі справи – і куди більш приємні. Зокрема, середа і четвер будуть для Вас просто фантастичними, наповненими атмосферою креативності та веселощів. Спілкування з друзями буде доставляти Вам невимовне задоволення. На вихідних, проте, постарайтеся зменшити обороти і відпочити. Цей перепочинок Вам явно не зашкодить.

СТРІЛЕЦЬ

На початку тижня обов’язково поділіться своїми думками і почуттями з іншими людьми. В крайньому випадку, опишіть їх в електронному листі до якогось близького друга. Вам буде приємно усвідомлювати, що в цьому світі є щонайменше ще одна людина, яка знає, що відбувається у Вашій душі. Так чи інакше, не доводиться розраховувати, що в середині цього тижня Ви будете особливо активні. Вам дійсно необхідно поповнити запас своїх духовних і фізичних сил – і саме цим і будете займатися. Але, на щастя, дуже скоро знову прийдете в форму, і вихідні пройдуть для Вас насичено і яскраво.

КОЗЕРІГ

У понеділок починайте активно планувати своє майбутнє. Немає сенсу чекати, поки потрібні Вам мрії здійсняться самі собою. Для початку опишіть їх на папері – так Вам буде куди простіше продумати подальший шлях їх реалізації. Середа і четвер дуже добре підходять для того, щоб впритул цим зайнятися. У Вашому розпорядженні будуть всі необхідні ресурси, і багато хто буде готовий надати підтримку. У п’ятницю зберіть навколо себе колектив відданих Вам однодумців. На вихідних Ваші пріоритети дещо зміняться, і, швидше за все, один з родичів потребуватиме Вашої допомоги.

ВОДОЛІЙ

У понеділок відчуватимете себе в прекрасній формі. Ви будете сповнені кипучої енергії та ясності мислення і зможете до кінця чітко визначити свої основні цілі. Крім того, випаде нагода скористатися цим зарядом у вівторок, щоб допомогти своїм розгубленим друзям відчути твердий ґрунт під ногами. Ближче до кінця тижня одному з товаришів може знадобитися Ваша допомога, і Ви докладете всіх зусиль, щоб її надати. Але на вихідних зможете знову переключитися на ті питання і речі, які важливі для Вас самих.

РИБИ

Незважаючи на те, що Ваші можливості не безмежні, і Ви не можете догодити всім і вся, в понеділок Ви зумієте впоратися з низкою воістину важливих завдань. Однак у вівторок і середу почнете відчувати, що сили вичерпуються. Пам’ятайте: навіть супергероям часом потрібен відпочинок. Присвятіть четвер і п’ятницю відновленню сил. Займіться тим, що дійсно приносить радість. На вихідних Ви зіткнетеся з якимось абсолютно новим випробуванням, і для того щоб його подолати, потрібно буде зберігати граничну ясність і чіткість мислення. Будьте готові до того, що зовнішність деяких речей може бути оманлива.

zakarpatpost.net