Якою буде сьогодні, 7 березня, погода на Закарпатті. Чи прилетять шпаки?

Сьогодні на Закарпатті потепліє ще більше, ніж вчора.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +2, удень – +6 градусів. Хмарна погода протримається  увесь день. Вранці та вдень очікується дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +1, удень – +3 градуси. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Увесь день йтиме сильний дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

У Волівці – +1 уночі і  +4 градуси удень. У Воловці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці та вдень очікується дощ, ближче до вечора йому на зміну прийде сніг.

У Сваляві – +1 уночі і  +3 градуси удень. Протягом усього дня у Сваляві буде триматися хмарна погода. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.

У Тячеві нічна температура становитиме +2, денна – +4. У Тячеві протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці очікується дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати.

У Перечині – нічна температура становитиме +2, денна – +6. Хмарна погода протримається у Перечині увесь день. Вранці розпочнеться дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора.

У Великому Березному – вночі +1, удень – +4 градуси. У Великому Березному протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися.

У Берегові та Виноградові – вночі +2, удень – +4.  Перша половина дня буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +1, вдень – +3 градуси. Хмарна погода протримається у Міжгір’ї увесь день. Вранці та вдень йтиме дощ, ввечері очікується сніг.

У Рахові буде уночі +1, вдень температура підніметься до +2 градусів. У Рахові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці та вдень очікується дощ, ближче до вечора йому на зміну прийде сніг.

7 березня відзначається день пам’яті преподобного Мойсея Білозерскього, Маврикія. На Маврикія приходиться самий ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути самий ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.

zakarpatpost.net