Гороскоп на 8 березня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогоднішній гороскоп зовсім не підходить для самокопання, хоча саме до цього зірки і будуть вас схиляти.

Спроби розібратися в собі і в своїх відносинах з оточуючими можуть не кращим чином позначитися на настрої і самопочутті. Можливі образи і конфлікти, які згодом можуть обернутися серйозною тріщиною в відносинах. Щоб не зациклюватися на проблемах і уникнути сварок, спробуйте ізолюватися від людей, які вас дратують або хоча б – не піддаватися на провокації. Хороший рецепт – з головою піти в роботу: день сприяє працьовитості і розумовій діяльності.

ОВЕН

Зараз ваш організм ослаблений, тому потрібно докласти всіх зусиль, щоб допомогти йому. Якщо є можливість, то уникайте надмірних фізичних навантажень, підтримайте сили вітамінами і прогулянками на свіжому повітрі. Але, будучи на лоні природи, надмірно не захоплюйтеся спиртними напоями.

ТІЛЕЦЬ

Якщо останнім часом ваш організм працював на знос, то пора б дати йому перепочити. Постарайтеся самі урізноманітнити своє дозвілля і наповнити життя соковитими фарбами. Від спілкування з людьми, які викликають неприязнь, потрібно відмовитися, навіть якщо ви відчуваєте перед ними будь-які зобов’язання.

БЛИЗНЮКИ

Зараз ви можете кинутися в одну з крайнощів: або з ентузіазмом зайнятися творчими справами, або піддатися спокусі руйнування. Причому передбачити, що ви виберете, практично неможливо. Даний період дуже сприятливий для всього, що пов’язано з любов’ю.

РАК

Почекати зі справами, які викликають труднощі, так як зараз вони, швидше за все, виявляться вам не по зубах. Даний період більше сприяє відпочинку, ніж до будь-яким активним діям. Одиноким представникам цього знаку може бути надано шанс знайти людину, яка принесе у ваше життя багато яскравих вражень.

ЛЕВ

На роботі особливих змін не передбачається. Чим більше на даному етапі у вас буде зустрічей і спілкування, тим більш легкими здадуться справи – адже частина з них добровільно візьмуть на себе ваші знайомі, друзі і близькі. Свої особисті переживання краще за все не виставляти напоказ.

ДІВА

Зараз ви будете перебувати на піку своєї активності. Багато що із задуманого вийде, і це дасть ще більше сил і бажання працювати. Не останню роль в цьому підйомі відіграють ваші найпрекрасніші почуття. Якщо зрозумієте, що ще не готові до прийняття рішення, то не форсуйте події.

ТЕРЕЗИ

Не беріться за нові справи, краще постарайтеся завершити старі. По можливості зараз не давайте ніяких обіцянок, не беріть підвищених зобов’язань і не дуже довіряйте тому, що обіцяють вам. А в цілому день повинен пройти в спокійному ритмі, без особливих емоційних переживань.

 СКОРПІОН

Почався час позитивних змін, які можуть торкнутися як ділових, так і особистих відносин. Цілком ймовірно, що найближчим часом вас чекають цікаві знайомства, які вплинуть на ваше подальше життя. Більше часу проводьте на свіжому повітрі, а також в компанії коханої людини.

СТРІЛЕЦЬ

Навіть якщо в цей день ви будете схильні до частих змін настрою і вам захочеться на когось зірватися, варто спочатку подумати, чим це може обернутися. День дуже підходить для нових знайомств і романтичних захоплень. Тому якщо хочете щось поміняти в своєму особистому житті, не втрачайте часу.

КОЗЕРІГ

В особистому житті у вас можуть статися зміни на краще. Хоча не останню роль тут доведеться зіграти вам самим. У всьому, що стосується любовних відносин, слід проявити ініціативу. Не відмовляйте тим, хто потребує вашої допомоги. Добрі вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся бути гранично чесними і відвертими з людьми, які вам небайдужі. Будь-який обман чи фальш не залишаться непоміченими, і найближчим часом правда відкриється. У цей день не плануйте справ, які зажадають від вас великих фізичних або емоційних затрат.

РИБИ

День буде завантажений різними справами і зустрічами до відмови. Навалиться втома, але вона не зіпсує настрою і не погасить прагнення до подальшого професійного росту. У грошовому відношенні зараз ви можете виявитися трохи марнотратними, але це не вдарить серйозно по вашому гаманцю.

zakarpatpost.net