Якою буде сьогодні, 15 березня, погода на Закарпатті. Що варто нині посіяти?

Сьогодні на Закарпатті трохи похолодає, місцями дощитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +5, удень – +1о градусів. Хмарна погода буде триматися  до самого вечора. Дрібний дощ розпочнеться у другій половині дня, але припиниться ще до приходу вечора.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +4, удень – +9 градусів. Протягом усього дня погода  буде похмурою. Удень піде дрібний дощ, проте незабаром він закінчиться. Ввечері опадів не очікується.

У Волівці – +2 уночі і  +5 градусів удень. Хмарна погода буде триматися у Воловці до самого вечора. Вранці розпочався дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора.

У Сваляві – +3 уночі і  +6 градусів удень. У Сваляві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ранковий дощ продовжуватиме йти вдень та закінчиться лише ближче до вечора.

У Тячеві нічна температура становитиме +3, денна – +9 градусів. До самого вечора у Тячеві буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі пройшов дощ, але він припинився ще до ранку, та більше в цей день не розпочнеться.

У Перечині – нічна температура становитиме +5, денна – +10. У Перечині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Дрібний дощ йтиме вночі та вранці. Удень він посилиться і закінчиться лише ближче до вечора.

У Великому Березному – вночі +2, удень – +9 градусів. Весь день у Великому Березному буде хмарним. Починаючи з середини дня йтиме дощ, який ближче до вечора стане слабкішим.

У Берегові та Виноградові – вночі – +4, удень – +10.  З ранку до самого вечора небо у Береговому буде вкрите хмарами. Удень очікується дощ. Ввечері він повинен послабшати.

У Міжгір’ї – уночі  +2, вдень – +4 градусів. Весь день у Міжгір’ї буде хмарним. Вранці розпочнеться дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора.

У Рахові буде уночі +1, вдень температура підніметься до +3 градусів. Хмарна погода протримається у Рахові увесь день. Вранці пішов дощ, якому в середині дня на зміну прийде дощ зі снігом, проте ближче до вечора він повинен припинитися.

15 березня вшановується пам’ять священномученика Федота Киринейського. Колись по цьому дню дивились, яким буде літо. Якщо дме теплий вітер, то чекали теплого дощового літа. Якщо сніг, мороз, північний вітер, то влітку тепла не буде. А якщо зранку зарядить дощ, то лити буде все літо. І хоча погода ще може бути достатньо холодною, з цього дня закінчуються стійкі морози.

Якщо на Федота посіяти селеру і цибулю – урожай цих культур буде дуже хорошим.

zakarpatpost.net