Як закарпатське цуценя купається у сковорідці. ФОТО. ВІДЕО

Виявляється, закарпатці дуже люблять тварин і чотирилапі в нас дуже талановиті.

Відколи у газеті «Неділя Закарпатські новини» з’явилася рубрика «Природа», читачі просто завалили нас унікальними фотографіями та розповідями про чотирилапих.

Цього разу наша постійна читачка Іванка надіслала нам не лише фото, але й відео своїх пухнастих улюбленців.

«У однієї з наших вівчарок народилися цуценята. Малюки швидко підростають і починають часто бешкетувати. Вони залюбки бавляться зі своєю мамою Рітою з м’ячиком, ганяють горобців, що прилітають до них поїсти, залюбки виконують команди «Сидіти», «Лежати», «Проси», «Поруч», «Апорт», вміють ходити на повідку та дуже люблять воду», – розповіла газеті «Неділя Закарпатські новини» дівчинка.

Коли вона поливає квіти за допомогою шланга, цуценята намагаються зловити струю води і навіть вирвати від неї з рук шланг. Коли ж немає чим зайнятися, Марта та Урса влаштовують собі купання  самі… у сковорідці.

«Зараз спека, маленьким вівчаркам тепло. Але вони надзвичайно розумні і придумали, як охолоджуватися, – продовжує оповідку маленька собаківниця. – Вони залізають передніми лапками у сковорідку, у яку я наливаю їм воду для того, щоб вони її пили, і починають вихлюпувати на себе».

Спостерігати за таким видовищем дуже весело і дівчинка переконана, що з цуценят виростуть дуже розумні собаки, як і їхні батьки, що є неодноразовими переможцями різних виставок.

zakarpatpost.net