АНОНС. Як закарпатець зцілився голодуванням та думками

Василь РОГУЛИЧ розповів про те, як постійно залишатися здоровим, повним сил та енергії

Зараз здоровий спосіб життя цікавить все більше закарпатців. Спорт та відмова від шкідливих продуктів, голодування та загартовування організму є прямим ключем до хорошого самопочуття та здоров’я, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Більше про це знає ужгородець, що займається психофізичними практиками за методикою оздоровчого комплексу «Дев’ять сил», відомої ще козакам Запорізької Січі  Василь РОГУЛИЧ.

Під час наших «Недільних бесід» у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» він розповів, як протягом цілого тижня можна не їсти і почуватися при цьому бадьорим та повним сил, як фізичні вправи додають упевненості в собі та як подолати внутрішні страхи і розпочати життя з чистого аркуша.

– Василю, із чого почався шлях до того, що ви вирішили змінити життя?

– Напевно, кожній людині даються якісь випробування. Труднощі були і в мене. Три роки тому я поховав дружину і залишився з дітьми один. Я розумів, що щось потрібно змінювати. І в той час познайомився зі своєю теперішньою дружиною Біанкою. Саме вона мені найбільше в цьому напрямку і допомогла. Я дуже їй вдячний за те, що вона спрямувала мене на правильний шлях, побачила в мені те, що раніше ніхто не бачив. Тож я почав роботу над собою. Добре, що Бог дає сили й можливості. Пройшовши кілька різних практик, різних тренінгів як у офлайні, так і в онлайні, познайомившись із людьми, які в житті багато чого досягли, я почав працювати в цьому напрямку.

 – У чому полягає суть практик, які проводите? Вони включають єдність людини з природою?

– Так. Бог дав нам усі можливості для того, щоб розвиватися. І природа в цьому нам дуже допомагає. Просто нам потрібно навчитися з нею жити в гармонії, співпрацювати. Якщо вранці прокидаємося зі сходом сонця, то автоматично заряджаємося сонячною енергією, променями світила. Плюс сама природа має здатність зцілювати людину, якщо правильно до неї підходити. У цьому, власне, напрямку зараз я й розвиваюся. Енергію ми можемо отримувати від води, від каменя, від усього, що нас оточує.

Що включає практика крім бігу? Як не їсти сім діб поспіль? Як загаротовуватися і як знайти єдність із природою?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 24 серпня.

zakarpatpost.net