Закарпатський нелюд безжально бив жінку, обливав кип’ятком, замотав скотчем і викинув у річку

Справжній закарпатський садист так познущався зі своєї жертви, що в таке звірство навіть важко повірити. Чоловік вбивав свою співмешканку повільно, вдаючись до таких дій, які просто не вкладаються у здорову психіку, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

41-річна Наталя з Мукачева пішла з дому на початку серпня. Матері сказала, що йде шукати роботу і поживе кілька днів у друзів. Але донька протягом тривалого часу не поверталася додому, а зв′язку з нею не було, хоч їй неодноразово телефонували рідні. Тож жінка звернулася до поліції.  Через кілька днів у річці знайшли бездиханне тіло. Виявилося, що це Наталя. Жінка була оголена, на тілі виднілися сліди побоїв.

Трагедія трапилася 21 серпня 2015 року у селі Лісарня Мукачівського району.

43-річний Богдан  ніде не працював, але любив випити. Тієї фатальної ночі він також був п’яним. Між ним та Наталією виник побутовий конфлікт. Але чоловік хотів, аби вона беззаперечно підкорялася його волі і будь-який супротив викликав у нього агресію. Тож він вдарив кулаком жінку в обличчя. Із її носа потекла кров. Але це ще більше розлютило ката. Він взяв співмешканку за волосся і продовжував її товкти. А далі з третього поверху, де й почався конфлікт, силою затягнув до підвалу в господарське приміщення.

Там її товк безперестанку. Від ударів жінка падала на підлогу. Та Богдан  її піднімав за волосся і продовжував бити. Від страждань нещасна корчилась, але сил робити опір не мала. Вона умовляла його зупинитись, але це ще більше додавало йому адреналіну і він все більше звірів. Крім численних побоїв у Наталі були поламані кістки, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку.

Коли навіть бити жінку набридло, Богдан придумав новий вид знущань над нею. Аби завдати їй ще більшого болю, він занурив її у ванну з кип’ятком, від чого вона отримала страшні опіки шкіри. Згідно з висновком судмедексперта, обпечено було близько 35 відсотків тіла.

Але навіть це його не зупинило. Він вирішив її вбити. Але хотів, щоб померла не одразу, а повільно. Для цього монтажним скотчем замотав голову Наталії, таким чином перекривши їй доступ кисню до рота та носа. У результаті нещасна справді померла.

Та тепер перед Богданом постала нова задача – що робити з трупом, адже до в’язниці йому зовсім не хотілося. Тож він почав думати, як позбутись тіла. Для цього розбудив брата, який залишився в нього заночувати. Було вже близько 1 години ночі.

«Ми випили по кілька чарок, покурили. Потім Богдан пішов наверх у кімнату, переодягся. Далі взяв ковдру та наказав іти за ним до гаража. Ми одягнули чорні матерчасті шапки. Я, нічого не розуміючи, пішов за ним, та коли зайшли у гараж, побачив на підлозі оголене тіло чорноволосої, худорлявої жінки, яка лежала обличчям донизу. Шкіра на її спині була червоною. Побачене мене шокувало, – розповів на суді зведений брат Богдана. –  Мені стало дуже страшно. Боявся навіть щось сказати. Богдан накинув на жінку ковдру та наказав допомогти загорнути, а потім винести з двору тіло. Ми понесли його у напрямку мосту до річки. Йшли мовчки, я нічого не питав, бо дуже боявся, а він нічого не пояснював. Прийшовши до річки, труп ми опустили у воду, відштовхнули від берега та пішли геть. Повернувшись знову додому, сіли за стіл та продовжували пити алкоголь. Так просиділи кілька годин, а на світанку я викликав таксі та поїхав додому. Мені хотілося дізнатися, що трапилось, але було настільки страшно, якою буде на запитання реакція в Богдана, що не насмілився поцікавитись».

За словами сусідки, чоловік у нетверезому стані завжди був агресивним.

«Після розлучення з дружиною він дуже змінився: почав водити до себе різних жінок. Коли не пив, був нормальним. Але як тільки напивався, перетворювався на звіра. Якщо хтось єдиним словом щось посмів йому заперечити, міг зробити будь-що», – запевнила вона.

Батько Наталії зазначив, що над донькою Богдан знущався й раніше.

«За час відсутності доньки, внучка (її донька) кілька разів телефонувала матері на мобільний і повідомила, що вона закрита десь у гаражі. Я зателефонував Наталі, аби дізнатися, що з нею, але вона в мене  тільки дуже просила вибачення, після чого зв’язок обірвався. Я почекав три доби, після чого пішов до поліції і написав заяву про зникнення доньки. Наступного дня зателефонували правоохоронці та попросили прийти у морг на впізнання тіла», – розповів чоловік.

Труп вбитої жінки виявили сусіди. Ще вночі їх насторожив гавкіт собак і одна з сусідок вийшла на балкон та помітила, як двоє чоловіків несуть до річки великий згорток. Уранці ж її чоловік вигулював собаку та побачив біля води щось підозріле. Вдома він розповів дружині про знахідку і пішов подивитись на неї вже з зятем. Переконавшись, що то тіло людини, негайно викликав поліцію.

Тим не менше сам Богдан у злочині навіть не визнав себе винним, від показів взагалі відмовився, посилаючись на те, що не пам’ятає про обставини події.

Однак вину його було повністю доведено. Тому суд за умисне вбивство Наталі призначив закарпатському маніяку покарання – 15 років позбавлення волі.

Марія УЖАНСЬКА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net