Йолка розповіла, як їй батько потилицю фарбував і відмовив від татуювання

Відома співачка, вихідка з Ужгорода Єлізавета Іванців, що виступає під псевдонімом Елка і що змінила українську сцену на російську, днями дала інтерв’ю, в якому визнала, що була складним підлітком. Майбутній зірці довелося пережити непростий перехідний вік, і вона вдячна батькам, які дуже правильно реагували тоді на її витівки. 

“У мене немає ніяких комплексів – батьки все зробили правильно. Набагато важливішими є ті основні принципи, яким вони навчали мене на власному прикладі. Не розмовами, а просто показуючи, що таке повага, дружба, самоіронія і як з цим зручно і комфортно жити, – зазначила Йолка в розмові.

Переглянути цю публікацію в Instagram.

13 Жов 2018 о 1:10

Йолка зізнається, що в 14 років з щасливої і милої дитини перетворилася в нетерпимого підлітка, їй хотілося постійно протестувати. Єлизавета не бажала бути, як усі. І помітила – для того, щоб впоратися з цим завданням, потрібен особливий підхід. Тоді ж вона почала стригти волосся і експериментувати не тільки з довжиною, а й з кольором. Йолка була червоною, зеленою, рудою і навіть просто лисою.

«У мене дуже сучасна мама. Я вважаю, що батьки все правильно робили. Вони: «Це не дуже?» А я: «Ну, мам, ну, будь ласка …» – «Тобі подобається?» – «Мені так зручно». – “Ну добре”. Батько мені потилицю фарбував в червоний – я там не дотягувала,
– розповіла Йолка.

У результаті, Єлизаветі вдалося зберегти прекрасні відносини з батьками. Тоді, в 14-15 років батькові вдалося відговорити дочку від татуювання. Він пояснив, що самостійною можна стати лише тоді, коли заробляєш свої гроші. І тоді Йолка вирішила – вона буде робити все, що захоче, коли перестане фінансово залежати від мами з татом. Врешті-решт, татуювання з’явилася тільки після того, як Єлизавета досягла повноліття.

«У той складний період вони приймали дуже грамотні рішення, і ми не втратили дружні зв’язки, вони стали моїми союзниками. Наприклад, мама говорила: «Це досить дивні черевики», – а я відповідала: «Я полювала за ними, я збирала на них. Мамо, це черевики моєї мрії! »І вона: «Це цікаво, так …» Тобто мама розуміла, що все це означало для мене, – розповідає співачка.

Далі в Instagram є й інші записи.

Нагадаємо, що  Єлизавета Іванців народилася 2 липня 1982 року в Ужгороді. Майбутня співачка виросла в музичній сім’ї. Батько Вальдемар Миронович Іванців був колекціонером джазової музики. Мама Марина Едуардівна Ляшенко – музикант. А бабуся і дідусь артистки співали в Закарпатському народному хорі. Тож не дивно, що музику Йолка полюбила з дитинства.

zakarpatpost.net