АНОНС. Римма Зюбіна: «Улюбленим місцем в Ужгороді є вікно моєї квартири на Петефі»

Відома закарпатська акторка розповіла про те, чи буває мистецтво без політики, що вона вважає справжнім успіхом та  про наше кумівство

Щедра на таланти закарпатська земля дала світові багато відомих особистостей. Ужгород пишається тим, що саме тут народилася акторка, яку знають далеко за межами України – Римма Зюбіна, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Вона – двічі лауреатка найпрестижнішої театральної премії України «Київська пектораль», найкраща акторка за версією Української Кіноакадемії, лауреат «Золотої Дзиґи» за найкраще виконання головної жіночої ролі Дарини в фільмі «Гніздо горлиці», номінована на відзнаку «Золота Дзиґа» за кращу роль другого плану в українсько-словацькому фільмі «Межа», увійшла до 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус» 2017 року. Має нагороди не лише в Україні, але і в Індії, Німеччині, Польщі, Болгарії. Зіграла більше 50 ролей в театрі та 90 ролей в кіно та телефільмах.

Загалом про неї можна писати не газетний матеріал, а цілу книгу – велику енциклопедію життя, адже навіть список відзнак зайняв би кілька сторінок.

Отже сьогодні у рубриці «Я#Успіх» газета «Неділя Закарпатські новини»  пропонує вам незабутню зустріч із унікальною людиною, успішною, відомою жінкою, акторкою театру та кіно, телеведучою Риммою Зюбіною.

Не Попелюшка, але ще більш працьовита 

У багатьох інтерв’ю Римма Зюбіна говорила, що у дитинстві, коли вона побачила виставу «Попелюшка», де головну роль виконувала її сестра, в неї народилась мрія стати актрисою.

Утім сама вона на цей персонаж зовсім не схожа, адже успіх на неї не звалився з неба, як на казкову героїню, яка, до речі, також була великою трудівницею. Хоча свого принца чарівна ужгородка таки знайшла, до того ж у рідному місті…  і він – також творча людина, театральний режисер Станіслав Мойсеєв. Хоча статусом дружини режисера акторка ніколи не користувалася задля власних благ. Скоріше – навпаки…

Що було до “Попелюшки”? Де акторка знайшла кохання? Яка з ролей є її улюбленою? За що вона любить Ужгород і яке місце в рідному місті для неї наймиліше?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 9 листопада.

zakarpatpost.net