Гороскоп на грудень. Любов, здоров’я, гроші

Місяць буде надзвичайно емоційним, на вас чекають передноворічні клопоти – потрібно заздалегідь купити всім подарунки. Емоційне здоров’я на межі, ви будете засмучуватися через дрібниці, і робити поспішні висновки. Нерви закінчуються, хочеться зірватися і покричати на когось. Головне, щоб начальник під гарячу руку не потрапив.

Постарайтеся заспокоїтися, знайти заняття, яке дозволить привести в порядок свій психологічний стан. Сварки і образи варто залишити в році, що минає, цей багаж з собою брати не потрібно. Самотні жінки  невдовзі зустрінуть свою половинку, але не в цьому місяці. Купідон обіцяє, що все влаштує трохи пізніше. Це буде сюрприз, який вам точно сподобається. Знаходьте час після роботи, щоб зустрітися з дорогими людьми і обговорити плани на майбутнє.

ОВЕН

В голові у представників цього знаку твориться справжній хаос. Ви вже в передчутті новорічних свят, які обов’язково відзначите з розмахом. Спустіться з небес на землю, до Нового року ще цілий місяць, до того ж Жовта Собака приготувала вам кілька серйозних випробувань, з якими обов’язково потрібно впоратися. У нагороду ви станете щасливим володарем приємного сюрпризу, про який так давно мріяли.

ТЕЛЕЦЬ

Щастя буває різним, зірки пророкують вам успіх в році, що минає. Телець обов’язково повинен докласти максимум зусиль, щоб схопити і не відпускати заповітне щастя. Працювати над власними недоліками необхідно щодня, візьміть чистий аркуш паперу і випишіть всі свої негативні риси характеру. Оцінили масштаб катастрофи? З боку завжди простіше критикувати кого-небудь, а коли справа доходить до вашої персони – починається паніка.

БЛИЗНЮКИ

Вам слід морально підготуватися до труднощів, які будуть підстерігати на кожному кроці. Чому в одну мить все стало так складно? Вам просто здається, ви більше собі надумався і придумуєте. Цього робити не потрібно, інакше з головою загрузнете в «калюжі» сумнівів і навряд чи самостійно вдасться вибратися. У грудні ваші духовні пошуки можуть вилитися в паломництво, до участі в церковних ритуалах, пошуки наставника. Після 27 грудня з’являться радісні приводи для зустрічей з друзями. Не завадило б записатися в тренажерний зал.

РАК

Раки захопляться театром або іншим видом мистецтва, що приносить вам естетичне і інтелектуальне задоволення. До початку місяця вам може змінювати почуття міри, а бажання звернути на себе увагу призведе до зміни іміджу. До 10 грудня дозвілля в колі сім’ї виявиться найцікавішим. В цей же період добре б відвідати косметолога. З 13 по 21 грудня на користь підуть прогулянки, короткі поїздки, навчання чогось нового, а також участь з дитиною в спільному творчому проекті.

ЛЕВ

Саме час відкласти робочі клопоти на потім, щоб займатися улюбленими справами і розвагами. Ви зможете втілити в життя безліч ідей. Також з’явиться час серйозно зайнятися домашніми вихованцями. Зробіть собі радість увагою до своєї зовнішності: перукарня, манікюр, солярій. З 3 по 8 грудня відпочивати краще і цікавіше разом з коханою людиною. Наприклад, зробите приємний дальній вояж або сходіть на спортивний захід. Після 15 грудня вирушайте на шопінг.

ДІВА

У грудні відпочинок з дітьми, партнером або друзями буде наповнений підвищеною емоційністю. До 7 грудня вам більше підійдуть заходи, де знадобиться проявляти ініціативу і лідерські якості, кмітливість і творчість. Ваша рухливість і винахідливість допоможуть відшукати спосіб відпочинку та розваги до душі. Експерименти на кухні стануть прекрасним захопленням. Пора на роботі взяти невелику відпустку і бажано перед святами, хоча б на тиждень відправитися в теплі країни.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться тяга до нових знань, тому актуальні екскурсійні походи, занурення в читання. Навчальні курси здадуться вам гідними уваги. Період з 3 по 9 грудня хороший для сімейних посиденьок за дегустацією нових рецептів або спільного облагородження житла. З 13 по 24 грудня – найбільш продуктивний час для творчих занять. З 21 по 28 грудня підвищиться інтерес до суспільного життя, спілкування.

СКОРПІОН

Ви можете записатися на різні курси, не тільки пов’язані з підвищенням професійного рівня, а й на такі, що мають відношення до краси, естетики, творчості. У вас не вийде без роботи проводити час, просто валяючись на дивані. Плануйте на кожні вихідні похід або поїздку в нове місце. Різні заходи, культурні і спортивні, вас зацікавлять з 17 грудня. Зірки пророкують вам успіх у фінансових питаннях. Пора зібрати всю силу волі в кулак і відправитися підкорювати нові вершини.

СТРІЛЕЦЬ

Ваше сприйняття світу може проситися матеріалізуватися на папері, полотні. Інтерес до психології може спонукати до глибшого занурення в цю інформацію. З 3 по 18 грудня найбільшою радістю вам буде можливість притягувати до себе захоплені погляди. Вам так хочеться турботи, ніжності ласки і найголовніше підтримки від людини, до якої відчуваєте сильні почуття. Тільки вони можуть виявитися зовсім не взаємними.

КОЗЕРІГ

У вас з’явиться можливість спокійно побути наодинці зі своїми думками, що хоча б тимчасово значно допоможе емоційно розслабитися. З 3 до 16 грудня хорошою ідеєю стануть зустрічі з приятелями. Також можна здійснити якусь подорож. Участь в конкурсах або спортивних змаганнях стане хорошою розрядкою і способом тримати себе в розумовому і фізичному тонусі.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв актуальний відпочинок в горах, далекі поїздки. З 1 по 7 грудня занурення в духовні практики допоможе переключитися з рутини на головне в житті. 3 грудня фортуна може посміхнутися вам номером лотерейного квитка. З 15 по 17 грудня піші прогулянки не принесуть розслаблення, їх час прийде 18-22 грудня. З середини місяця плануйте більше спільного дозвілля зі своєю другою половинкою.

РИБИ

Вам буде складно встояти перед спокусами різних розважальних центрів. Бажання випробувати щось нове в індустрії відпочинку і витратити гроші на веселощі і свято буде дуже велике. Тривале спільне проведення часу з друзями може створити напругу в стосунках з коханою людиною, дітьми. У грудні вас можуть зацікавити заходи, пов’язані з ризиком.

zakarpatpost.net