АНОНС. Як «американські генерали» обманюють закоханих закарпатських жінок

Пристрасні мрії про солодке життя коштують нашим жінкам  від 300 до 3 тисяч євро

Вони залишаються і без чоловіків, і без грошей

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Зараз, коли майже в кожного закарпатця є сторінка в соцмережі, будь-хто може стати жертвою віртуальних шахраїв. Звісно, багатьом здається, що ця тема не є актуальною для нього, однак перш ніж робити висновки, варто ознайомитися з історією нашої читачки, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Слід щзауважити, що атакувати наших землячок найбільше полюбляють скамери – інтернет-наречені з інших країн, які пропонують наївним дівчатам та жінкам одружитися. Але крім них у мережі ще багато продавців різних неіснуючих товарів та послуг, прохачів грошей на операції хворим дітям, збирачів коштів на порятунок тварин та інших злочинців, які нахабно видурюють у закарпатців чималі суми нібито на добрі справи, зачіпаючи душевні струни користувачів соцмереж палкими та жалібними промовами.

Американські женихи шукають закарпатських наречених?

Усе почалося з того, що до журналіста газети «Неділя закарпатські новини» звернулася знайома. Жінка повідомила, що вже протягом кількох місяців листується з американським генералом, який зараз перебуває на службі в Іраку. Там він нібито виконує миротворчу місію, яка от-от повинна закінчитись. За його словами, він вдівець, його дружина померла від раку, а дочка навчається у Лондоні. Чоловік розповідав, що в армії вже 30 років, йому все набридло і він подав рапорт про звільнення на пенсію, який найближчим часом повинно розглянути керівництво. При цьому він після відставки обіцяв приїхати на Закарпаття, одружитися з нашою землячкою, і забрати сюди 15-річну доньку, яка мріє стати лікарем. Розпитував, чи у нас є університети для іноземців і був дуже задоволеним, почувши, що в УжНУ навчається молодь із різних країн світу.

При цьому він щедро засипав жінку ніжними словами, зізнавався в коханні, називав її найяскравішою зіркою серед усього нічного неба, закликав у сутінках одночасно з ним дивитися на місяць, аби очі закоханих там зустрілися, переконував, що в неї найкращі на світі очі і саме таку дружину він шукав усе життя.

Вони спільно обговорювали, як влаштують спільне життя в Ужгороді, куди їздитимуть відпочивати, адже наречений стверджував, що отримуватиме дуже високу пенсію і загалом грошей у нього багато, тож він зробить все для того, аби в його коханої було забезпечене райське життя і вона ні в чому ніколи не мала потреби.

Як розгорталися події далі? Як готів чоловік ошукати за карпатку? Чому вона йому вірила? Які ще схеми застосовують шахраї?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 14 грудня.

zakarpatpost.net