АНОНС. Закарпатська «Неділя»:  свято – для всіх!

Подією останнього тижня січня, безумовно, варто вважати ювілей колективу газети «Неділя». Попри те, що бренд «Неділі» можна назвати найповажнішим у медійному просторі західної України (у 20-30-х роках минулого сторіччя видання виходило у Львові), нова «недільна» ера почалася у 2003-му – в Ужгороді. І саме із цим обласним центром, вважаємо, пов’язане її життя і, не будемо соромитися, – справжній розквіт! – пише газета «Неділя Закарпатські новини»

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

15 років для людини – немалий «шмат» життя, для редакційного колективу – майже, ера. Надто – у непрості часи шаленої конкуренції за інформаційний простір, читача, фінанси – це період справжньої боротьби, креативу, наполегливості. І, мусимо визнати, «недільники» із такими викликами пораються!

Понеділкового вечора у приміщенні обласного театру ляльок в Ужгороді випадкових людей не було! Привітати улюблену газету зі святом прийшли і читачі, і автори, і друзі-колеги. Не бракувало теплих і щирих слів привітань, подарунків. Протокол урочистого заходу витримали вповні: духовні настанови – від єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії Мілана, вітальна адреса – від єпископа Православної церкви України Варсонофія; подарунки та грамоти – від міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, голови Перечинської ОТГ Івана Погоріляка; закарпатська Мельпомена представила повний набір: вітальні слова для душі – від директора Закарпатського музично-драматичного театру Василя Марюхнича, квіти для атмосфери – від улюблениці глядачів заслуженої актриси України Наталії Засухіної, шампанське для  настрою – від головного художника театру, заслуженого діяча мистецтв України Емми Зайцевої.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 25 січня.

zakarpatpost.net