Гороскоп на тиждень. 11 – 17 березня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень буде багатим на приємні події. Із 11 по 17 березня – зростаючий Місяць. Саме час для побачень. Краще, якщо їх ініціатором буде жінка. Не бійтеся робити перший крок і придумувати щось цікаве для свого коханого. Наприклад, приготуйте вечерю, запаліть свічки, влаштуйте сюрприз другій половинці. У фінансових питаннях також багатьом таланитиме. Можливі неочікувані прибутки. Вихідні намагайтеся повести весело і добре відпочити.

ОВЕН

Вплив планет ви відчуєте на собі відразу – кудись випаруються галасливі друзі, докучливі шанувальники. Провести цей тиждень найкраще провести в тихій і спокійній обстановці. Це, з одного боку, добре, а з іншого – для вас досить незвично. Не бійтеся починати нові справи. Вам таланитиме у всі починаннях. Сміливо проявляйте ініціативу – начальство це гідно оцінить і щедро винагородить.

ТЕЛЕЦЬ

Інтриги і підкилимні ігри будуть серйозно турбувати вас на роботі. Однак ви навряд чи зможете якось вплинути на те, що відбувається – залишиться тільки спостерігати за ситуацією, не випускаючи її з-під пильного контролю. На великі прибутки не розраховуйте, однак гроші у вас будуть. Витрачайте їх розумно, ви ж умієте бути заощадливими. З партнером усе буде гаразд. на вас чекає тиждень романтики і гармонії у стосунках.

 БЛИЗНЮКИ

Ваша нерішучість і збентеження не на часі. Зараз вони можуть зашкодити іміджу ділової людини і професіонала. Вам не слід відмовчуватися, сміливо відкривайте рот – говоріть про те, що знаєте, вмієте, діліться секретами майстерності, – це все буде вам на руку. Укладайте нові угоди, знаходьте нових партнерів. Вам таланитиме! У взаєминах пануватиме повна ідилія. А от вихідні проведіть не в галасливій компанії, а в колі родини. Найкраще зараз підійде затишна оселя, смачна вечеря і цікава книга.

РАК

Приємні новини прийдуть від ваших клієнтів або партнерів – взаємна робота була настільки ефективною, що з вами вирішили продовжити співпрацю або продовжили контракт. У перспективі вашу контору чекає гарний прибуток, а особисто вас – премія. Начальство гідно оцінить ваші старання. А от вашим заздрісникам можна лише поспівчувати. Зараз врешті-решт вони отримають те, на що заслужили. Кохана людина радуватиме вас своєю увагою і приємними сюрпризами. Вихідні найкраще провести з партнером і дітьми удома.

ЛЕВ

У дружній компанії можливе виникнення легкого флірту. Але мова не йде ні про які серйозні стосунки. На подвиги зовсім не тягне, та й спогади про колишні стосунки ще дуже свіжі. А от у фінансах на вас чекає успіх. Вдасться легко заробити значну суму грошей. На такі прибутки ви навіть не очікували. Алое невдовзі кошти вам знадобляться, бо нас чекає багато витрат. Та не бійтеся, бо всі вони будуть приємними.

ДІВА

Суцільні накладки і негаразди на роботі з колегами. Вас можуть постійно підводити, а керівництво буде вмовляти попрацювати позаурочний час. Вам це не подобатиметься і ви будете нервувати. Та заспокойтеся. Усе тимчасово. Просто зараз доведеться всіх виручати і всіх підміняти, незважаючи на бажання все кинути і хоч трохи відпочити. Утім за старання ви будете щедро нагороджені. Що-що, а гроші вам точно знадобляться!

ТЕРЕЗИ

На цьому тижні вірогідні численні приємні зустрічі і нові знайомства. Нехай з цього нічого серйозного і не вийде, але ви розважитеся і нарешті відчуєте себе по-справжньому бажаною, привабливою людиною. Почуватиметеся більш впевнено у собі. Єдине, чого не варто чекати, так це – грошових надходжень. Із фінансами зараз у вас буде туго. Доведеться піджати хвіст і трохи зачекати.

СКОРПІОН

У родині ви можете триматися осторонь, бути самотнім вовком. А все тому, що в даний момент сімейні обов’язки вам здаються неймовірно нудними – хочеться про все забути, відключитися і по-справжньому відпочити від різних турбот. Так і зробіть! Збирайте валізи і налаштуйтеся на відпочинок. Якщо не вдасться це зробити в робочий час, поїдьте кудись на вихідні. Найкращий вибір – природа. Там ви зможете відпочити душею і талом.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться поборотися за свої кровно зароблені. Ймовірно, навіть може виникнути конфлікт інтересів з кимось із колег або конкурентів. Але несподівано для себе вам вдасться взяти верх, незважаючи на загальну невпевненість в собі і занепад сил. Великих прибутків на цьому тижні чекати не варто, але гроші у вас будуть. Можливі нові романтичні знайомства. Флірт, що може перерости у щось більше. Не задкуйте! Виявляйте ініціативу і все у вас буде добре.

КОЗЕРІГ

Положення планет подарує вам розташування і симпатії багатьох знайомих і друзів. Саме вони допоможуть вам впоратися з фінансовими труднощами і, що важливо, чи не попросять швидкого повернення боргу. На роботі будьте обережними, не робіть пліток, не з’ясовуйте стосунків. Комусь ви добряче насолили раніше і зараз поруч є люди, для яких ви, наче кістка поперек горла. Будьте толерантнішими і менше контролюйте дії інших. Із коханою людиною усе буде добре. Проведіть вихідні разом і ви довго згадуватимете приємний відпочинок.

ВОДОЛІЙ

Положення планет може принести вам приховані тривоги і хвилювання. Досить відчутні. Особливо великий ризик різних переживань про власне здоров’я. Не нагнітайте тривогу – все буде добре. У колективі тримайтеся осторонь різних розбірок. Жіночі плітки – це не для вас. Фінансовий стан поступово покращується і це вас порадує. А от із партнером можливі дрібні конфлікти через те, що ви намагатиметесь кохану людину переробити на свій лад.

РИБИ

Нарешті прийшов час позитивних змін. З’являться реальні можливості заробити великі гроші. Нехай не всі ще до кінця ясно, і не всі проблеми вирішені, але світло в кінці тунелю вже видно. У любовному плані вам дуже таланитиме. Довкола вас крутитиметься багато прихильників. На вас чекає чимало фліртів, побачень і просто приємне проведення часу у колі протилежної статі.

zakarpatpost.net