Один виконував незрозумілі маневри, інші два – зіткнулися. На Закарпатті водії продовжують їздити напідпитку

У селі Брід Іршавського району учора ввечері сталася ДТП: «ВАЗ-2106» зіткнувся з «Volkswagen Gоlf». Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій «ВАЗ», житель села Підгірне Іршавського району, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна ДТП сталася у Великому Березному, де зіткнулися автомобілі «Аudі» та «ВАЗ-2109». Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського району, то з’ясували, що обидва водії перебувають в стані алкогольного сп’яніння. На них складено відповідні адмінпротоколи.

Водія незареєстрованого скутера поліцейські зупинили в селі Верхнє Водяне  Рахівського району. Місцевий житель був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

У Дубовому на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Меrсеdеs», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Калини Тячівського району в стані  алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.