АНОНС. Чому закарпатські чиновники найдорожчі в Україні

У найменшій і найбіднішій області держави зарплати чиновників шокують

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Закарпатці активно обговорюють декларації чиновників. І знову наші земляки цікавляться, скільки отримують ті, хто фінансується  із бюджету, тобто фактично за кошти платників податків, пише газета «Неділя Закарпатські новини»

Наголосимо, що в Закарпатській обласній раді керівний склад має заробітні плати одні з найбільших в Україні.

З оброблених газетою «Неділя Закарпатські новини» фінансових звітів, поданих на сьогодні, наші принаймні шокували найбільше.

Додамо, що такі зарплати призначав не Уряд, не Президент, а затвердили наші ж чиновники. Чому? Усе просто. Оскільки в декларації ми бачимо не посадовий оклад за місяць, а річну суму, отриману у даному випадку протягом 2018 року, то варто мати на увазі, що там до зарплатні доплюсовано усі надбавки, премії та різні бонуси, які придумали для себе ж самі чиновники  місцевого рівня. От саме за рахунок таких хитрощів і набігають у них фантастичні суми прибутків.

Закарпатські чиновники себе не обділили, зарплату мають просто райську

Аби читач зрозумів, про які розміри виплат іде мова, то для прикладу візьмемо декларацію Володимира Гроймана. За минулий рік він отримав 443 430 гривень зарплати. Здавалося б, величезні гроші! Але й посада у нього високого рангу.

Які зарплати у голови Закарпатської обласної ради, його заступників? А скільки отрмують міські голови? Суми вас шокують!

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12 квітня.

zakarpatpost.net