У Мукачеві на підтримку онкохворих дітей пройде благодійний концерт

12 травня 2019 р. о 16 год, в неділю відбудеться Благодійний бал-концерт! З участю молодих та досвідчених виконавців нашого краю на підтримку дітей з онкологічними захворюваннями!

Мета – підтримати онкохворих дітей, яким конче потрібна фінансова допомога

На концерт запрошені мами хворих дітей, а також дітей яких вже немає, але іх присутність це доказ того, що боротьба за життя важка і довготривала.

Концерт обіцяє бути яскравим, відомі митці вокалу, хореографічні та співочі гурти, хор хлопчиків, танці на візках, вальс вихованців дитбудинків, інтернатів.

Не лише артисти, але й глядачі зможуть долучитися до порятунку дітей – майбутнього України, вкинувши у спеціальну скриньку

Враховуючи та зважаючи на серйозність проблеми росту онкозахворювань у регіоні, її організатори звертаються до всіх небайдужих із проханням долучитися до збору грошей.

P.S. Благодійний квиток -це ваш особистий внесок в спільну справу заради одужання хворих діток, їх можна придбати в місцях, зазначених в інформації на афіші та вказаними номерами телефонів

Як проходить підготовка, поділилися волонтер і організатор заходу Kateryna Legerda.

“Старша донечка Катерини Попадинець Анастасія випадково у місті побачила на вітрині Центральної бібліотеки афішу про Благодійний концерт на підтримку онкохворих дітей із Обласної дитячої лікарні в м. Мукачеві, – написала вона в соцмережі. – На афіші фото її мама і братик Ілюшка, який проходить надскладне протионкологічне лікування, австрійські лікарі боряться за життя хлопчика у онкологічній клініці у Відні(Австрія)”.

Отже, долучайтеся!

zakarpatpost.net