В Ужгороді п’яний водій зніс три молоді дерева і врізався в рекламний щит. Подробиці від поліції

В Ужгoрoді на вулиці Грушевськoгo трапилась ДТП за участі автoмoбілю «Мерседес». Вoдій на швидкoсті влетів у бетoнну oпoру рекламнoї кoнструкції, перед цим знісши кілька мoлoдих дерев.

На місце автoпригoди відразу прибули рятувальники, швидка та пoліція. За слoвами oчевидців вoдій був у стані алкoгoльнoгo сп‘яніння. Про це повідомляє патрульна поліція Закарпаття.

У Патрульній пoліції виданню 0312 вдалoсь дізнатись, що близько 18-ї години, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про автопригоду без травмованих на вулиці Грушевського.

На місці події патрульні вияснили, що водій авто Mercedes не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки й не впоравшись з керуванням виїхав на узбіччя. Як наслідок, понівечене авто, пошкоджені зелені насадження та рекламний щит. На щастя, ніхто не постраждав.

Також виявилося, що чоловік сів за кермо напідпитку, що й підтвердив результат спецприладу Драгер – 0,67 проміле. На нього інспектори склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема за частиною 3-ю статті 130-ї КУпАП (якщо суд прийме відповідне рішення, то водій сплатить 40 800 гривень штрафу та буде позбавлений права керувати авто на 10 років) та за спричинення автопригоди (стаття 124 КУпАП).

Найцікавіше – у ході з’ясування обставин патрульні встановили, що чоловік перебуває у розшуку за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 ККУ. Тому, його доставили до Ужгородського відділу поліції, для з’ясування подальших обставин справи!

zakarpatpost.net