Гороскоп на тиждень. 13 – 19 травня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 13 по 18 травня – зростаючий місяць. Чудовий час для будь-яких починань. Якщо у вас є цілі і плани, які ви відкладали на потім, дерзайте! Зірки підказують, що саме зараз ви можете почати справу, яка принесе вам непогані фінансові дивіденди. 19 травня – повний місяць. Зведіть до мінімуму будь-яке спілкування, особливо негативне. Якщо почнете спілкуватися з кимось, відчуєте, що сили вас покидають. Краще провести цей день вдома.

 ОВЕН

Виникне деяка напруженість у стосунках із партнерами і колегами. Вона буде викликана старими, протиріччями, що давно накопичилися. З’ясується, що вам вже не хочеться йти на поводу у товаришів по службі, та й у них знайдеться що вам сказати. Намагайтеся уникнути конфлікту, бо він не піде вам на користь. Якщо можете, змовчіть, якщо ні, то підбирайте слова. Ваш запал – це добре, але не завжди.

ТЕЛЕЦЬ

Активні переговори з діловими партнерами та обговорення різних варіантів співпраці принесуть свої позитивні плоди. Витримана позиція, вміння настояти на своєму і почуття гумору – ці цінні якості знадобляться вам в переговорах. У стосунках із коханою людиною усе складуватиметься добре, для одиноких представників знаку зірки віщують нові романтичні знайомства. На вихідні час вибиратися кудись на природу.

БЛИЗНЮКИ

Напружені стосунки з колегами – з одного боку і невеликий флірт на роботі – з іншого. Ви можете стати приводом для пліток і порожніх розмов, особливо якщо явно закрутите службовий роман. Так що намагайтеся зберігати в таємниці свої «витівки». У фінансових питаннях вам таланитиме. Можливі нові вигідні контракти. Піде на користь і ділова поїдка. Можливі цікаві знайомства.

РАК

Цей тиждень може подарувати вам приємну новину. Можливо, збудеться мрія, яку ви давно плекаєте і виконання якої давно чекаєте. Не варто поширюватися про свої сподівання, зберігайте таємницю від усіх, поки не будете точно впевнені в реалізації задуму. У коханні на вас чекає великий успіх. Не витрачайте час. Не бійтеся проявляти ініціативу. Ваша зацікавленість буде взаємною і можливо зав’яжуться дуже теплі щирі стосунки.

ЛЕВ

Хороший період для тих Львів, які мають намір внести якісь зміни в домашнє життя – переставити меблі, змінити шпалери, перевезти бабусю або самої переїхати до рідних. На вас чекає  активне і непросте спілкування з родичами. Можливе придбання нерухомості. Витрачайте гроші з розумом, не розтринькуйте. Усі вкладення добре обдумайте. Утім прибутки теж очікуються на найближчий час хороші. Отже, все буде добре.

ДІВА

Не пропустіть цікаву пропозицію – з’їздити кудись відпочити в цей час. Або поїздка буде діловою, але при цьому можна буде легко поєднати приємне з корисним – роботу і відпочинок. Спогади від подорожі залишаться чудові. У стосунках із партнером виявляйте турботу і на вас чекає дуже романтичний період. Пам’ятайте і про друзів. Вони давно чекають зустрічі з вами. Усі покупки. Зроблені цього тижня будуть вигідними і якщо ви придбаєте побутову техніку, вона служитиме довго.

ТЕРЕЗИ

Запасатися фінансами на майбутні звершення та цілі – це по-вашому. Особливо, якщо плани, які ви формуєте, вимагають великих витрат. Зараз час робити накопичення, тим більше що знайдуться люди, які готові зробити вкладення в вашу справу. Але думайте і про власне здоров’я. Останнім часом ви сильно перевтомлюєтесь, багато працюєте. Час подбати про відпочинок, принаймні сплануйте його на літо.

СКОРПІОН

Сім’ї багатьох Скорпіонів випробують різні потрясіння. В першу чергу це може торкнутися ваших відносин з партнером. Можливо, ви раптово дізнаєтеся те, чого не слід було знати. Але не влаштовуйте одразу істерик. Ви же знаєте, що помста – це страва, яку слід їсти холодною. А може не все й так погано, як ви подумали. Принаймні на вас чекають нові знайомства, багато фліртів і можливо зав’яжуться нові і більш продуктивні стосунки. Все у ваших руках.

СТРІЛЕЦЬ

Непростий тиждень, особливо якщо в даний період ви спробуєте звалити на себе всю важку ношу, яка зараз випала на долю ваших рідних і близьких. Зараз час проявити здоровий егоїзм і подбати про себе. Більше відпочивайте. Гроші для цього у вас є. Крім того, найближчим часом очікуються несподівані фінансові сюрпризи. Доля сама підказує, що варто зайнятись собою.

КОЗЕРІГ

Якщо вам подобається витягувати з різних колотнеч друзів, то цей період вам підходить. Але не тільки ви будете всіх виручати. Коли треба, протягнуть руку допомоги і вам. Так що, зайвий раз докоряючи друзів, згадайте, що вам також може знадобитися допомога. Ви звикли командувати і все тримати під своїм контролем. Але це далеко не всім подобається. Тому будьте більш критичними до себе і вмійте побачити недоліки не лише в інших, але і в собі.

ВОДОЛІЙ

Робота і кар’єра – то, що зараз вас найбільше хвилює. У все, що робите, ви звикли вкладати душу, і вас дуже турбує результат. Відносини з колегами по роботі будуть безхмарними, чого не скажеш про відносини з начальником. Можливі конфлікти, бо ви будете відстоювати власну позицію і не захочете слухати інших. У стосунках із партнером пануватиме гармонія, але вам потрібно більше часу проводити разом, інакше почуття вашої половинки до вас можуть охолонути.

РИБИ

У фінансах багато що залежить від того, наскільки хороші ваші особисті стосунки – це стосується і партнера, і колег, і начальника. Якщо ви до всіх можете підібрати ключик, а для справжніх Риб це не проблема, ваші інтереси ніхто не обмежить. Кохана людина вас порадує приємним сюрпризом. Проведіть вихідні разом, приємні емоції вам гарантовано.

zakarpatpost.net