Як закарпатець на першу зустріч із Зеленським ходив

Сьогодні в Києві пройшов iForum 2019.

У роботі одинадцятого форуму інтернет-діячів присвячений IT-технологіям та їх розвитку в Україні взяв участь і журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

Щоб потрапити на подію, що проходила у Міжнародному виставковому центрі, потрібно було пройти через серйозні випробування металошукачами.

Так не перевіряли учасників та гостей на жодній подібній події. Оглядали навіть речі.

Справа в тому, що гостем форуму був Президент України Володимир Зеленський.

Прибув він до виставкового центру на двох «Мерседесах», абсолютно однакових. При цьому обидва були на звичайних київських номерах. Разом із Зеленським приїхала його службова охорона. Крім того, під’їхали ще два автомобілі – один із мигалками, інший – із озброєною групою швидкого реагування (очевидно, на всякий випадок).

Сам Зеленський одразу ж вибачився перед учасниками, а їх було більше12 тисяч осіб з усієї України за рамки з металошукачами на вході.

«Ці рамки дуже символічні. Упевнений, що серед вас є людина, яка точно придумає альтернативу цим рамкам. Це дуже непоганий стартап. І я даю вам слово, як президент України, що буду першим замовником цього стартапу», – зазначив він.

Також він наголосив, що ще не звик до того, що є президентом, говорив простою мовою, у звичайному для себе жартівливому стилі, навіть вживав слово «чуваки».

Крім того, серед спікерів форуму були Вікторія Тігіпко, Майкл Щур, Юрій Костюк, Михайло Федорів та багато інших відомих бізнес-тренерів.

Детальніше – згодом.

 zakarpatpost.net